Ana Sayfa
19 Mayıs 2022 ( 1832 izlenme )
Reklamlar

İHH'lı doktordan Türk kadınlarına skandal küfürler. Konya'da bile bunları görüyorum

Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, kıyafetleri nedeniyle kadınlara "fahişe" dedi

Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, sosyal medya hesabından kadınları cinsiyetçi ve ayrımcı ifadelerle hedef aldı.

Kadınları giyimleri üzerinden hedef alan Uysal, "Toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın. Konya'da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun % 80'i açık tipler türedi. Bu teşhir, 'beden görseli satma' değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi? Cariyeler örtünmezmiş. Cariye mi bunlar!" dedi. 

Uysal tepkiler üzerine tweetini silerken daha sonra yaptığı açıklamada, "Çok seviyesiz yorumlar gelmiş o yüzden yorumları kapattım. Her açık f..... demedim. Teşhirci psikolojiye ve bunun varabileceği sonuca işaret ettim. Biraz sağlıklı düşünülse, daha insanî değerlendirmeler çıkardı ortaya. Yazık, delikanlı erkeklerin ruhsal savrulmalarını düşünen yok" ifadesini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dolar yanarken HaberTürk saçını taradı Kanal İstanbul yapılmalı mı? Katılımcıların yüzde 72,4'ü... Abdullah Gül İngiltere'de ortaya çıktı Ethem Sancak ve Doğu Perinçek birlikte türkü söyledi