Ana Sayfa
30 Mart 2021 ( 660 izlenme )
Reklamlar

İktidar yanlısı TGRT spikerinden bomba işsizlik açıklaması. Korkmadan açık açık işsizlik gerçeğini açıkladı

TGRT Ana Haber Spikeri Ekrem Açıkel, sosyal medya hesabından genç işsizlik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıkel, “kimisi sosyolog kimisi avukat kimisi hesap uzmanı “Devletten iş bekleme” diyorlar. Harika! Onlar da işçiliğe başvurmuş. Ne yapsınlar 24 yaşında kaportacılığa mı başlasınlar” dedi.

TGRT Ana Haber Spikeri Ekrem Açıkel, sosyal medya hesabından kendi haberini alıntılayarak genç işsizlik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gençlerin iş beğenmeme gibi durumlarının doğru olmadığını belirten Açıkel’in paylaştığı haberin üzerinde, “Gençler iş beğenmiyor” diyenler burada mı? Öyle bir şey yok! İşte ispatı! On binlerce üniversiteli işçi olmak için başvurdu” ifadeleri yer alıyor.

Açıkel, söz konusu haberi alıntılayarak, “17 yıl aralıksız okumuşlar. Yaşları gelmiş 24’e... Kimisi mühendis kimisi tekniker kimisi öğretmen kimisi sosyolog kimisi avukat kimisi hesap uzmanı “Devletten iş bekleme” diyorlar. Harika! Onlar da işçiliğe başvurmuş. Ne yapsınlar 24 yaşında kaportacılığa mı başlasınlar” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı, 1 haftadır köşe yazmama sebebini böyle açıkladı CHP Erdoğan'a bu videoyla yanıt verdi Konya'da ilköğretimli çocuklar, 'Çok yaşa Tayyip dede' şarkısı söyledi. Naci Görür duyurdu: Dünyanın en tehlikeli fayı...