Ana Sayfa
25 Ekim 2021 ( 418 izlenme )
Reklamlar

İktidarın kankası Venezuela'nın parası bu hale geldi

Merkez Bankası'nın birkaç gün önce açıkladığı faiz düşürme kararının ardından TL, dolar ve euro karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Dolar 9 TL'nin üzerinde. Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) Eski Genel Başkanı Cem Toker'in Venezuela paylaşımı dikkat çekti.

Vatandaş en basit, temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine bile yüksek meblalar ödemekten isyan ediyor.

Enflasyonla mücadelede havlu atan iktidar, yetersiz döviz rezervi, yurt içinde TL'deki kayıp, belirsizlikler, fiyatın bir sonraki ay daha da artacağı kaygısı, gelecek aylarda nasıl olacağının bilinmezliği fiyatları daha da yükseltiyor.

Dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip Venezuela, para birimi bolivardan 6 sıfır sildi. Kötü ekonomik durum nedeniyle adeta değersiz hale gelen bolivarın 6 sıfır silinmiş yeni banknotları piyasaya sürülmeye başlandı.

Liberal Demokrat Parti'nin (LDP) Eski Genel Başkanı Cem Toker'in bolivar üzerinden; dolar karşısında değer kaybeden Türk Lirasına yaptığı gönderme dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar;







Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kızılay Başkanı "FETÖ'cü müsünüz" sorusuna ne yanıt verdi Yeni Şafak yazarı: Erdoğan'ın kullandığı prompter değil, bilgi ekranı İstanbul'daki deprem anı kamerada "Atatürk'e lanet" ayağa kaldırdı