Ana Sayfa
03 Mayıs 2020 ( 1008 izlenme )
Reklamlar

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu koronadan hayatını kaybetti

Başakşehir’de hastanede yeni tip corona virüsü tedavisi gören İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu hayatını kaybetti.

Kanal 7 ekranlarında yaptığı sohbetler ve geçmiş ramazanlarda iftarda yaptığı dualarla bilinen ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, korana virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Yapılan müdahalelere rağmen tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden Döngeloğlu'nun cenaze töreniyle ilgili bilgilerin gün içinde belirleneceği öğrenildi.

ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR

Ömer Döngeloğlu 1968'de Tokat Zile'de dünyaya geldi. İlkokulu Zile Altunyurt İlkokulu'nda, orta eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Orta derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir. Ömer Döngeloğlu, 1986–1996 yılları arasında memleketi Tokat'ta İmamHatiplik yaptı.

Kamuda uzun yıllar çeşitli idari görevlerde çalıştı. İslam tarihi ve Siyeri Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, okuma ve gezilerde bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'liler birbirine girdi 'AKP'li İşadamları 200 Milyar Dolar Kaçırdı' Eski bakan Kutbettin Arzu Meclis lojmanının havuzunda ölü bulundu Tüketiciye at ve domuz eti yediren firmalar açıklandı