İstanbul'da esaret altındaki kurdun inanılmaz görüntüsü!

2833 izlenme 23 Ocak 2020
Reklamlar
İstanbul'da kaydedildiği iddia edilen ve sosyal medyada kısa sürede yayılan bir kurdun görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. Dört duvar arasında tutulan ve huzursuz olduğu gözlenen kurt, aynı hat üzerinde dönüp durarak yerde sonsuzluk işareti oluşturdu.

İstanbul'da bir hayvanat bahçesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan bir kurdun görüntüsü tepkilere neden oldu. Sürekli aynı hat üzerinde dönüp duran kurt, ayak izleri ile yerde sonsuzluk işareti yapıyor.

İstanbul Çekmeköy'de faaliyet gösteren özel bir hayvanat bahçesinde çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

TOPRAKTA SONSUZLUK İŞARETİ OLUŞTURDU

Küçük kapalı bir alanda tutulan bir vahşi kurdun sürekli aynı yerde dolaşıp, toprakta sonsuzluk işareti oluşturması tepkilere neden oldu. Videoya yorum yapan birçok sosyal medya kullanıcısı hayvanların kapalı alanlardan çıkarılıp doğal ortamlarına bırakılmasını talep etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HSK'dan Savcı Taner Temur’a Kadir Mısıroğlu’nu eleştirme cezası Fethullah Gülen'den özür dilemedi diye cezaevine girecek AKP cehaleti böyle yüceltti Bir Türk'ün Bangladeş'de yaşadığı olay: Böyle karşıma dikilip beni izliyorlar