Ana Sayfa
03 Ağustos 2022 ( 1603 izlenme )
Reklamlar

İstanbul dahil 10 ili sağanak yağış vuracak

Sağanak yağış geliyor. Meteoroloji'nin hava durumu tahminine göre bugün İstanbul'un da arasında bulunduğu bir çok şehrimiz şiddetli yağışların etkisi altına girecek. Yağışların hafta boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin hava durumu tahminine göre sağanak yağış geliyor. İstanbul dâhil olmak üzere yurt genelinde hafta boyunca yağış bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı belirtilirken yurdun kuzey kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (3060 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BUGÜN YAĞIŞ BAŞLIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, yurdun kuzey kesimleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri, Kastamonu kıyıları, Sinop, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hindistan liderine seçimlerde büyük darbe Türkiye’ye Çin virüsü girebilir mi? Kaçak yollarla Türkiye'ye girenlere Metro Turizm'den dev hizmet! Bu Afganlar nereye götürülüyor? Veli Ağbaba'dan AKP'ye olay yaratacak sözler! 'Hangi Ahlaksız.. Namussuz.. Utanmaz!'