Ana Sayfa
25 Şubat 2022 ( 2216 izlenme )
Reklamlar

İsveç, Zelenskiy'nin AB liderlerine veda ettiğini açıkladı

İsveç Başbakanı Mangdalene Andersson, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin Brüksel'deki olağanüstü zirveye bir sığınaktan katıldığını ve "Belki beni devlet başkanı olarak son görüşünüz olabilir." diyerek kendilerine veda ettiğini söyledi.

İsveç Başbakanı Mangdalene Andersson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin "Belki beni devlet başkanı olarak son görüşünüz olabilir." cümlesiyle Avrupa Birliği (AB) liderlerine veda ettiğini söyledi.

Başbakan Andersson, AB üyesi ülkelerin liderlerinin Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonu nedeniyle Brüksel'de olağanüstü toplandığı zirve sonrası açıklamada bulundu.

Ülkesinin resmi haber ajansı TT'ye konuşan Andersson, Zelenskiy'nin bir sığınaktan zirveye katıldığını, toplantının bitişinde, "Belki beni devlet başkanı olarak son görüşünüz olabilir." diyerek kendilerine veda ettiğini anlattı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'den Devlet Bahçeli'yi küplere bindirecek andımız açıklaması Manisa'da camii hoparlöründen oruç tutmayanlara beddua edildi Tıraş bıçakları ne kadar oldu bilen var mı. Çalınmasın diye bakın ne yaptılar. Utanç görüntüleri! Fatih Altaylı'dan şok iddia. Kim bu iktidarın 'kiraladığı' gazeteciler