Ana Sayfa
02 Şubat 2022 ( 220 izlenme )
Reklamlar

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a 'İsrail' tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'u Türkiye'ye davet etmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan'ın, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'u ülkemize davet etmesi hakikaten akıl alır gibi değil. Tüm anormallikler "normalleşme" olarak takdim ediliyor adeta. Ne oldu sizin "one minute" çıkışınıza? Ne değişti de bugün böyle bir davette bulunuyorsunuz?" İfadelerini kullandı. 

Karamollaoğlu paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

"Bu Herzog denilen adamın Netanyahu denilen katilden farkı nedir? İsrail değişti de biz mi bilmiyoruz; yoksa siz mi çok değiştiniz? Bu denklemde değişen bir şey var ve bunu çok iyi anlamamız lazım. Filistin'de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm son mu buldu? İsrail, bölgemizde kurguladığı tehlikeli planlarından vaz mı geçti? Sahi, ne oldu sizin Gazze ziyaretinize? 2013 yılında Gazze'ye bir ziyaret gerçekleştirecektiniz. Aradan yaklaşık 9 yıl geçti. Sn. Erdoğan'a soruyoruz şimdi, Gazze'ye ne zaman gideceksiniz?" 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'ın 'DEM Parti' çıkışına sert yanıt: Kendine başka parti bulacak Mansur Yavaş: Halk ekmek büfeleri kapanacak, bakkallar belediye bayisi olacak TAYYİP GİDİYOR DİYE HAZIRLIK MI?..İŞTE LONDRA'DA AİLESİ İÇİN SOKAK ALAN SARAY MÜTEAHHİDİ. 14 tır dolusu yardım dualarla uğurlandı