Ana Sayfa
09 Şubat 2020 ( 1704 izlenme )
Reklamlar

'Karım Hamile 10 Bin Lira Ver Yoksa...'

Palet ve inşaat sektörü alanında çalışan iş adamı F.Ç., Zihinsel Engelliler Okulu’na yaptığı yardımın haberlere çıkmasının ardından internet aracılığıyla zengin erkeklerle iletişim kuran tarikat bağlantılı bir çetenin f*hş tuzağına düşürüldü.

Konya’da yaşanan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki erkek bir doktorun çete liderliğinden, MEB'de çalışan öğretmen eşinin ise çete üyeliğinden yargılandığı skandal olay, tarikat bağlantılı bir çetenin zengin insanlara f*hş tuzağı kurduğunu ortaya çıkardı.

Gasp, sahte polisle baskın ve şantajın yaşandığı olay, kadın öğretmen K.M’nin kendisini bekâr olarak tanıtıp bir F.Ç. adındaki iş adamıyla para karşılığı birliktelik yaşamasıyla başladı.

Kadın öğretmenin doktor kocası M.M. diğer çete üyesi sahte polislere eşiyle birlikte olan iş adamını bastırarak, “Evli kadınla birlikte olma” suçlaması yöneltti ve iş adamından para istedi. Ancak iş adamı para vermeyi kabul etmedi. Bunun üzerine M.M, eşinin hamile kaldığı gerekçesiyle iş adamından 10 bin TL kürtaj parası istedi.
 
İş adamı, kürtaj parası vermeyi de kabul etmemesinin ardından çete tarafından d arp edildi ve aracı kur şunlandı. Öğretmen kadının ve doktor kocasının halen devlet kurumlarında çalışmaya devam ettiği ve yapılan şikâyetlere rağmen açığa alınmadıkları öğrenildi.

Tuzak kurulan iş adamı başından geçenleri Yeniçağ’a anlattı;

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde M.M. isminde bir doktor var. Bu adam genel cerrah ve bunun da bir karısı var, K. M. Adında ve müzik öğretmeni. Bu adam karısını, internetten üzerinden bekâr olarak tanıtıp zengin iş adamların arkadaşlık yollatıyor. Ben Antalya’da palet ve inşaat sektöründe tanınmış bir iş adamıyım. 2016 yılında zihinsel engelliler okuluna maddi yardımda bulundum. Yaptığım yardım haberlere çıktı ve bu kadın benim yer aldığım haberleri gördü. Daha sonra bana yazdı ve dedi ki ‘ben sizi beğendiğim ve eğitimci olarak sizi kutluyorum.’ Ben de çok teşekkür ettiğimi söyledim ama umursamadım.

“OKUL İÇİN YARDIM İSTEDİ”

Sonrasında, müzik öğretmeni olduğunu belirterek, okulları için yardım istedi. Ben de ‘tabii yardımda bulunuruz’ dedim. Oku Aile Birliğinin hesap numarasını istedim. ‘Ben onların hesap numarasını bilmiyorum’ dedi ‘ama bana iletirseniz ben de okula verir, makbuzu da size getiririm’ dedi. Ben de ‘tamam’ dedim ve parayı gönderdim. Daha sonra bu kadın ‘ben sizi çok merak ediyorum’ diyerekten yanıma geldi. Kocası ile ayrı olduğunu ve kocasının alkol problemleri olduğunu söyledi. Evine bakmadığı gibi şeylerden bahsetti. Biz bununla birlikte ücret karşılığında fuhuşa başladık. Daha sonrasında ben bu kadınla 5 kere bir araya geldim.

“HASTANE MÜDÜRÜ ‘BU OLAYI KAPAT’ DEDİ”
 
K.M’nin doktor eşi M.M. bana karısı ameliyat olurken fotoğraf attı. Bu adam karısını pazarlıyor. Ailesi ile ve karısıyla defalarca çekilmiş resimleri mevcut. Ben bunu hastaneye şikâyet ettim. Müdür, ‘bence uzak dur, parasını vermişsin, kadınla ilişkiye girmişsin’ dedi. ‘Bu olayı kapat’ dedi. Bu müdür daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde diyaliz makinelerini satmaktan dolayı tutuklandı.

Kadını Milli Eğitime şikâyet ettim ama ‘hiçbir şey yapamayız’ dediler. Soruşturma dahi açılmadı. Sonrasında ben hastaneyi de uyardım. Çünkü müdür o zaman tutuklanmıştı. Bu kadını herkes biliyor. ‘Parayı vermişsiniz, kadın ile ilişkiye girmişsiniz’ dediler. Bu kişiler benim aracımın kun daklanması olayına da karıştı.

REYHANİ TARİKATI BAĞLANTISI

Ben bu kadına parayı verdim ve ilişkiye girdim ancak daha sonra sıkıldım. Ben dedim ‘ayrılıyorum.’ 766 taneye yakın aşk mesajı yolladı, peşimi bırakmadı. Sonrasında ‘sen bizim okula bağış yaptın, bizim çocukları satranç turnuvasına götüreceğim, Konya’ya gelir misin?’ dedi. ‘Gel’ dedi ‘makbuzunu al vedalaşalım’ dedi. ‘Tamam’ dedim ben de Konya’ya gittim. Meğer bunlar Reyhani Tarikatına üyeymiş. Bütün bunların içinde tarikat da varmış.

 Beni Reyhani tarikatının oraya çağırdılar, ben oraya gidince polis geldi ve ben kelepçelenmeye çalışıldım. ‘İş adamıyım’ diyene kadar, oradan bir çocuk ‘kolunda dövmesi olan polis olur mu’ dedi. Ben o lafı duyunca can havli ile asfalta doğru kaçtım ve ekip arabasına sığındım. Daha sonra bunlar gitti. Sonrasında M. M. bana para teklifinde bulundu. ‘Gel kapatalım bu işi. Zaten karım ile ilişkiye girmişsin bu olay duyulmasın’ dedi. ‘Kusura bakma’ dedim, ‘ben seninle pazarlık’ yapamam.

“F*H*Ş YAPAN KADIN YARGILANMAYA BAŞLAYINCA TESETTÜRE GİRDİ”

Çünkü bu olay duyulduğunda bu doktorun yaptıklarından nemalanan kişiler çıkacak. Kadının benden para istemesinin kayıtları, mesajlar her şeyi tuttum. Olayın Aksaray Valiliği’nde de ayağı çıkacak. Belli kadınların, pazarlanmasını içeren kirli bir oluşum var. Geçenlerde avukatımı uzlaşmak için aradılar, tabii ben müştekiyim. ‘Biz size ulaşamadık ama görüntülerinizi gösterdiler. Doktor M.M’nin ‘İşte benim karımı hamile bıraktı, ben karımı kürtaj yaptırdım. 

10 bin lira verirse onun hakkında açtığımız davadan vazgeçeceğiz’ dediğini belirterek diye komik bir teklifte bulundular. Yani ben anlamadım. Bir kadın fuhuş yapıyor, üstelik öğretmen ama açığa alınmıyor, doktor fuhuş yaptırıyor, açığa alınmıyor. Her şey belgeli. Başhekim de para yediği için, o da cebine bir şeyler koyuyor. Mail atıyorum hastanenin dediği tek laf şu, ‘parayı verdin, kadınla ilişkiye girdin. Uzlaşmak için parayı veriyor, onu da kabul etmiyorsun. Bu adamın yakasından düş diyorlar.

Kadın, Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlayınca, bir anda tesettüre girdi. Birden yani. Kadın şu an tesettürde. Mahkemelerde kalkıyor besmele çekerek savunma yapıyor. Benim masamda oynayan kadın gitti, besmele çekiyor. Bunlar avantaya alışmış. İnternete yazın, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi hırsızlık yazın, M. M’nin hırsızlıkları ortaya çıkıyor.

GÖREVDEN ALINMAYI TARİKAT MI ENGELLİYOR?

Reyhani Tarikatı ve Menzil arasında kimileri bağlantı var diyor, kimi yok diyor. Ben bir şey söyleyemem ama Menzil ile Sağlık Bakanlığı’nın ilişkisi biliniyor. Tarikatlarla bağı olan bir kişi değilim. Ama bu kadın ve bu adam nasıl görevlerine nasıl devam edebiliyorlar. Karısına fuhuş yaptıran bu doktorun tarikat bağlantısı nedeniyle görevden alınmadığı söyleniyor.

“KAÇIRILMAYA KALKIŞTIM”

Mahkemede kalkıyor diyor ki, ‘ben doktorum böyle bir şey olabilir mi?’ Öteki kalkıyor diyor ‘ben tesettür giyiyorum böyle bir şey olabilir mi?’ 3 yıldır ben bu işle uğraşıyorum. 2017’de yaşandı bu olaylar. Kaç tane hâkim yeniledik biz. Öyle bir para çarkı var ki. Mayıs’ta duruşma var ama hukuka güven ortada. Sanırsınız ki bunlar, o insanlar değil. Adam, karısının bana resmini çekip attı. ‘Sevgilin emin ellerde’ dedi. Resim de var bende. Ben hamile kalıp kalmadığını bilemem. Kürtaj parası istiyor benden. Elle tutulur bir şey yok ortada. Dava açtılar bana. Bunların para akışı kesilince, M.M. ‘benim eşimi kandırdı, bileziklerini’ aldı dedi. Ben buna gülüyorum yani. Yani şimdi para olduğu için dekont olması lazım. 

Ben hepsini ibraz edebiliyorum. Bunlar da kadının bileziklerini aldı diyorlar. Menzil tarikatından savcıya denk gelince, bana dava açılıyor ama tarikat üyesi olmayan savcılara denk gelince takipsizlik alıyorum. Bu yaşananları bütün hastane biliyor. Ben çok kez kaçırılmaya kalkışıldım. Kelepçeli, yelekli biri gelip polisim beni kaçırmaya çalıştı. Suriyelilerin üzerine kartlar açıp, o telefonlar üzerinden beni tehdit etmeye kalkıyorlar. Bütün ahlaksızlık bunlarda var. Ama bu olay çözülecek. Çünkü o hastane diyaliz makinelerine kadar satılmış bir hastane.”

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gereğini yapıyor Ahmet AKP’ye veryansın etti. Gemiyi terk etmeye başladılar Erdoğan AKP'yi terk etti! Fatih Altaylı: Bizi Salak Yerine Koymayın... Özgür Demirtaş yandaş gazeteciyi bu fotoğrafla yerin dibine soktu. Bilin bakalım bu ne kuyruğu