Ana Sayfa
15 Şubat 2022 ( 92 izlenme )
Reklamlar

Kemal Kılıçdaroğlu canlı konuşuyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

Özetle söylemek gerekirse CHP kararlı büyüyerek topluma örnek olmaya devam ediyor.

Güne güzel bir eylemle başladık. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız da katıldılar. Teşekkür ederiz. Belediye Başkanlarımızın olduğu yerlerde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Mehmet Haberal DSÖ ödül aldı. CHP'de vekil olması bizim için onur ve gurur.

Herkesin derdi var. Herkes bir çıkış aramaya çalışıyor ama şuradan herkese ifade etmek isterim. Elbette tartışacaksınız ama şunu unutmayın Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Marka olan parti de CHP'dir.

119 gazete kapandı

Malesef medya iktidarı savunuyorsa her türlü imkanın sağlandığı bir organa dönüşmüş durumda.

Kağıt gibi maliyet kalemlerinde yüzde 461 zam gerçekleşti. 12bin 605 liraya çıkmış durumda. Bu tarih itibariyle 119 gazete kapandı ve gazeteciler işsiz kaldı. 

Basın ilan kurumu gazetelere baskı kuruyor. Yeni Asya Gazetesi'ne 750 gündür ilan vermiyorlar insaf ya.

Gazetecilik meslek yasası

Gazetecilik meslek yasasının çıkmasını istiyorlar. Raporda 'gazeteci meslek yasasının olmamasının sonucu olarak siyaset, mafya arasında çirkin durumlar oluşmaktadır'

Gazeteci düşündüklerini özgürce yazan kişidir. Kalemini satan kişiye gazeteci denmez. Medya özgürlüğünde büyük sınırlamalar var. Anayasa basın hürdür der ama yapılmıyor. Doğru haberlere erişim engeli var. Basın kartı alamıyoruz diyorlar. Cumhurbaşkanlığı vermiyor diyorlar. Bunla ilgili dava açtık diyorlar.

Bu da savunma: Gazetecilik faliyetinde bulunmak için kimse basın kartı olmak zorunda değildir. Olmadan da gazetecilik yapılabilir.

Bu kart verilmezse. Yıpranma hakkından yararlanamıyorlar. Birçok organizasyona katılamıyorlar. Güvenlik güçlerine gösteremiyorlar. Yurt dışına çıkışlarda gri pasaport alamıyorlar.

Isparta'ya yani bir kente günlerce elektrik verilmiyorsa bunun bir sorumlunun olması lazım. Yeliz dediğimiz arkadaş sorumlu CHP'dir dedi. Allah onlara akıl fikir versin.

AKP adına burada bulunması bile ayıptır. O kadar akıldan yoksun insanlar parlamentodaysa her şey tartışılır.

Ispartalılar dava açarsa kazanır

Ispartalılar dava açarsa kazanırlar. Hakkınızı arayın. Avukat masrafınızı da karşılayacağız.

Olağan üstü durum var kar yağdı derlerse diyemezler İstanbul'da da yağdı ve paralar ödendi. 

Ramazan Nazlı donarak öldü. Acılı aile evinden alınıp kaymakamlığa getiriliyor. Kaymakam aileye 'kalp krizi geçirmiştir' diye açıklama yaptırıyor. Adli tıp 'donma sonucu ölmüştür' diye rapor verdi. Kaymakama sormak istiyorum bu açıklamayı nasıl yaptırabiliyorsunuz. Nasıl bir vicdanla.

Zamlar yağmur gibi yağıyor

Türkiye bir ateş topuna dönmüş durumda. Yönetilemeyen bir Türkiye gerçeği var. Zamlar yağmur gibi yağıyor.

'Elektrik faturamı ödemeyeceğim' açıklaması yaptım. Özgür Özel aradı 'Biz de mi elektrik faturasını ödemeyeceğiz' diye. Hayır dedim. Ödeyemeyen vatandaşın acısını geniş kitlelere duyurmak için yapıyorum ben dedim.

Kılıçdaroğlu ödemesin donsun dediler. Sizin feriştahınız gelse ben donmam.

Erdoğan'a da bir iki numara alanı bıraktılar. Erdoğan gelecek elektrik faturalarını indirecek dediler. Hepsini indireceksin kardeşim.

Bahçeli'ye yanıt 

Kandilleri zamları savunan Bahçeli’nin hediyesi olarak saklayacağım.  Bahçeli'nin bana gönderdiği kandiller diye göstereceğim herkese. Bin yüz odalı Saray'da Bahçeli'ye de bir yer var artık. O da gelsin otursun orada.

Yani fakirden alıp zengine verdi

MB faiz politikalarının faizi düştü. Diğer faizlerin hiçbirisi düşmedi. O da iflas etti. Baktılar tutmadı dolar yükseliyor. birilerini değiştirdiler. Bu da tutmadı. Bu sefer Kur korumalı mevduat hesabı açtılar. Dolar düştü ama benzin mazot düşmedi. Bankada yüksek faizi doları onanlara devlet faiz önerdi. Yani fakirden alıp zengine verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fatih Altaylı AKP'li ismi yerin dibine soktu Bomba iddia. Saray'da Sedat Peker pazarlığı Tayyip Erdoğan'ın eski yol arkadaşı Abdüllatif Şener'den bomba iddia: "AKP büyük oy kaybı yaşayacak" Devlet Bahçeli'den MHP milletvekillerine Andımız talimatı: Konuşmayın