Ana Sayfa
22 Mart 2022 ( 156 izlenme )
Reklamlar

Kemal Kılıçdaroğlu net konuştu: 5'li çetenin hamisi ve pazarlamacısı Erdoğan'dır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu... Kemal Kılıçdaroğlu net konuştu: "5'li çetenin hamisi ve pazarlamacısı Erdoğan'dır... Bakalım barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?" İşte ayrıntılar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

Kucaklaşmaya yani Nevruz'un gereğini yapmamız gerekiyor. Bunu yapacağız CHP'yi sever sevmez ama bunu beraber yapmak toplumca kucaklaşmak boynumun borcudur.

Ormanı koruyacağız, özel düzenlemeler var biliyorum. 240 bin futbol sahası büyüklüğünde ormanımız yandı. Umarın bir daha benzer olaylarla karşılaşmayız. Umarım iktidarda gereğini yapacaktır.

Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenciler rektörü protesto etmişlerdi. Davada tam bir garabet yaşandı. Başarılı öğrencilerin yurt dışına gitmesi lazım. Bütün öğrencilere seslenmek isterim. 'Tepeden inme rektörlerle yönetimi istmiyoruz' diyorlarlarsa Boğaziçi Üniversitesi geldiğimizde tam bir üniversite olacak. Burası Türkiye'nin göz nuru diyeceğiz.

Emekli amiraller yargılanıyorlardı. Onurlu görevler yaptılar. Hepsini yürekten kutluyoruz. İçeride olan askeri öğrencilere de sevgilerimizi gönderiyoruz. Az kaldı, bekleyin diyoruz.

'Furkan Vakfı' tepkisi

Furkan Vakfı’nı seversiniz sevmezsiniz, onlar da yürüyüş yapmak istiyor. Orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar bu kadar ağır zulme maruz kaldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez orantısız güçle karşılaştı başörtülü kadınlar. Buradan herkese söz veriyorum. herkese her düşünceye saygı göstereceğiz. Herkes protestolarını hukukun gerektirdiği şekilde yapacak.

Geçen hafta çöküşten söz etmiştim, ticari, sosyal, kültürel, politik çöküşten... Türkiye'nin içinde bulunduğı koşulların iyi olmadığını belirtmiştim. Uyuşturucu baronlarının içeride olmadığına vurgu yapmıştım. 

Soylu'ya 'uyuşturucu' yanıtı

Polis kardeşlerim beni de Soylu'yu da çok iyi bilir

Benim dediğimi anlamıyor yukarıdaki zat. Baronları yakalayan polis yargılayan hakim. Serbest bırakan kim hakim. Sen neden alınıyorsun?

Polis kardeşlerim beni de Soylu'yu da çok iyi bilir.

Baronların en büyük özelliği siyasileri satın almalarıdır. Polisin elini kolunu tutmayacağız. Tamamını yakalayın alnınızdan öpeceğiz diyeceğiz.

İktidar ülkeye huzur getirmedi. Zengin olan ülkenin kaynaklarını Londra'ya ve içerideki tefecilere verdi. O kadar büyük faiz ödüyoruz ki! Tek tek saydım. Dayanamadı 'faizi indireceğiz' dedi. İndirdi. Ama milletin üstüne daha büyük faiz bindirdi.

AKP'ye oy verecek vatandaşlara seslenmek isterim. Git bir bankadan kredi al bakalım sana ne kadar faiz ödettirecek.

Bunlar devleti yönetmiyor başka işin peşindeler

Niye bizde çok yüksek faiz. Türkiye'de üretimin geleceğini görmüyor çünkü kimse. 

Faiz ödemek günahtır diyorlardı. 2018 Temmuz'undan itibaren 68 milyar dolar yabancılara ödedikleri içeridekiler hariç. 84 milyonu bir avuç kişiye muhtaç ettiler. Bunlar devleti yönetmiyor başka işin peşinde bunlar.

Nas diyorlardı, haram diyorlardı e faizi fakirin sırtından ödüyorsun. Millet markete gitti gerçekleri gördü. 

Para dilenmek için körfez ülkelerine gidiyorlar. Düne kadar hakaret eden ülkelere gidip yalvaran başka ülke gördünüz mü? Bu ülkenin onurunu korumak senin görevin değil mi?

Bir de Hazine memuru var. Gidiyor Fransa'ya tefeciler oradalar. 'Bürokrasiyi al aşağı ederiz kimse sorun çıkaramaz arkamızda Erdoğan var ' diyor. Sırf para gelsin diye. Herkesi aşağılıyorsunuz.

Nebati yarın 'Bahçeli'yi de al aşağı ederiz' diyecek

Bahçeli ne diyor bu duruma? Nabati yarın Bahçeli'yi de al aşağı ederiz diyecek. Mevzuatı değiştiririz diyor. Yabancı neden gelmiyor? Çünkü ülkede can ve mal güvenliği yok neden gelsin. İstikrar olması lazım.

Yap işlet devret ülkenin başına bela olacak demiştim. Milletin cebinden, devletin cebinden para çıkmayacak demişti.

Yıllar sonra itiraf eden beyefendinin o koltukta bir saniye bile oturmaması gerek. Devletin en tepesinde oturan kişinin yıllar yılı yalan söylemesi ve arada fark çıkarsa onu da devletin cebinden öderiz diyor. Hesabını sormak benim görevim değil mi?

Şeytana pabucunu ters giydiriyorlar!

Vallahi benim kafam bu işlere basmaz biz böyle Ali Cengiz oyunlarını nereden bilelim. Şeytana pabucunu ters giydiriyorlar!

Şehir hastaneleri 10 milyar 200 milyon lira. 80 milyar para ödüyor. Yetkili olarak Londra mahkemelerini göstermişler. Bir de sigorta yaptırmışlar. Tamamını alacağız.

5'li çetenin hamisi ve pazarlamacısı Erdoğan'dır

TC devletinde 84 milyon bir avuç kişinin sömürü alanı haline getirilemez. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, yağım maliyeti 3 milyar  300 milyon lira Hazine garantisi 9 milyar lira! Erdoğan'ın baştan dediği neydi? Devletin kesesinden bir kuruş çıkmayacak. Şimdi 9 milyar lira çıkacak! Bunlar sıradan rakamlar değil. Ve bunlar sadece beşli çeteye bırakılacak kadar da küçük rakamlar değil. 

Bu paralar sadece 5’li çeteye gitmiyor 

Elini vicdanını koyup beni dinlesin herkes. AKP'ye oy verirseniz soygunun tarafı olursunuz. O Paralardan nemalananları çıkaracağım ortaya. 5'li çetenin hamisi Erdoğan'dır.

Sen barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?

Suriyelileri göndermeyecekmiş. Çünkü vatandaş yapacak, oy kullandıracak. Bunu da yapıyorsa bilin ki onun bu memlekete vereceği hiçbir şey yoktur.

Ona tek bir sorum olacak. Sen barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uzmanlar İstanbul’daki deprem hakkında ne dedi? ‘Teşekkür’ün ayarını kaçırıp isim listesi paylaşan okul müdürü görevden alındı Devlet Bahçeli Bekir Bozdağ için ne demişti Fatih Altaylı'dan gündeme bomba gibi düşen yazı