Ana Sayfa
21 Eylül 2022 ( 1524 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'na Elazığ'da pankart provokasyonu yapılmıştı: Afişleri basan şirket Cumhur İttifakı'nın talebiyle yaptıklarını açıkladı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Elazığ programı öncesinde kente asılan CHP aleyhindeki afişleri basan şirket, “afişlerin Cumhur İttifakı üyesi partilerin talebiyle basıldığı” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ programı öncesinde kentteki reklam panolarına asılan afişleri basan şirket açıklama yaptı.

 Açıklamada, "Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboardlarda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle Şirketimiz tarafından yapılmıştır" denildi.

Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısını gerçekleştirmek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentte inşa edeceği okulun temel atma törenine katılmak için gittiği Elazığ'ın çeşitli noktalarında Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’li vekilleri hedef gösteren bazı afişler asıldığı görüldü.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Bölgenin yerel haber sitesi HarputTV'de, kentteki reklam panolarındaki afişleri basan şirketin açıklaması yayımlandı. "Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin talebiyle" yapıldığı söylenen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboardlarda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle Şirketimiz tarafından yapılmıştır. Baskısını yaptığımız Açık hava reklam mecralarının işletmesi ve asım işleri bize ait değildir.

“BÜTÜN PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Şirketimiz, Misyonumuz ve ticari anlayışımız gereği bugüne kadar hiçbir siyasi partinin ne yanında ne de karşısında yer almamış, tam aksine hepsine eşit mesafede bulunmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir. Geldiğimiz noktada kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına böyle bir açıklama yapma gereği duyulmuştur."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fırtına ve yağmur geliyor! Konaklama vergisinde değişikliğe gidildi! Vergi oranı yüzde 2'ye çekildi 4 yaşındaki çocuk istismarcıyla aynı evde yaşıyor: İstismarcının yakın akrabası yüksek yargı üyesi çıktı, adalet arayan baba gözaltına alındı CHP'li Yıldırım Kaya: 400 bin öğrencinin kapısına dayandılar