Ana Sayfa
26 Ağustos 2021 ( 326 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bomba açıklamalar

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da Muhtarlar ve Kanaat Önderleri buluşmasında konuştu. Kılıçdaroğlu Suriyeliler konusunda, "Ülkelerine davulla zurnayla göndereceğiz" dedi. KHK ile ihraç edilenlerle ilgili Kılıçdaroğlu, "Ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğiz" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Esad ile de görüşülmesi gerektiğini vurguladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'da Muhtarlar ve Kanaat Önderleri buluşmasında konuştu.

Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a kanal mı yapalım; Çorum, Samsun, Mersin" demiryolunu mu yapalım?" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun bu sorusuna muhtarlar alkışla karşılık verdi. Kılıçdaroğlu bu demiryolunun ekonomiye büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Türk ekonomisinin Londra'da bir avuç tefeciye teslim edildiğinin altını çizen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin ekonomik bağımsızlığı tehlikede" dedi. İktidarın, AKP'ye oy vermelerine rağmen Çorumluları cezalandırdığını belirten Kılıçdaroğlu, "Çorum'u cazibe merkezi yapacağız" dedi.

Devletin adaletle yönetilmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Devlet Anayasaya göre yönetilmek zorundadır. Ekonomisi güçlü olan devletlerin sözü dünyada geçer" ifadelerini kullandı.

Demokrasi, ekonomi ilişkisine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Demokrasi can ve malgüvenliği demektir. Yargının iradesi para ile satın alınamaz demektir. Medyada, basında özgürlük var demektir" dedi.

KHK ile ihraç edilenlerle ilgili Kılıçdaroğlu, "Ekmeği elinden alınan herkesi görevine iade edeceğiz" ifadelerini kullandı şunları söyledi:

Sözüm söz; o KHK ile görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi göreve iade edeceğim. Yeter ki teröre bulaşmasın. Siyaset kurumu kimsenin aşı ile işi ile uğraşmaz. 

Kılıçdaroğlu Suriyeliler konusunda, "Ülkelerine davulla zurnayla göndereceğiz" dedi, "Esad ile anlaşmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması Bu kadar insafsızlık olmaz. 4 bin 600 lira olan kiraya bakın ne kadar zam yaptı. 4 öğrenci genç kadını gece yarısı dışarıya attı Resmi Gazete'den duyuruldu | Kur Korumalı Mevduatta değişiklik yapıldı Esenyurt’un eski belediye başkanından Sedat Peker hakkında suç duyurusu