Ana Sayfa
23 Ocak 2023 ( 534 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a flaş 'EYT' çağrısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesi için çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, 'EYT’lileri oyalamayı bırak. Millet senin bu seçim oyunlarından bıktı. İnsanlarımızın haklarını seçimlere malzeme etmeye çalışma. Her şeyi berbat ettin, son dakika çabaların zaten fayda etmeyecek.' ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ve AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemenin TBMM’ye getirilmesini istedi. Kılıçdaroğlu’nun, bugün sosyal medya hesabında Erdoğan’ı etiketleyerek yaptığı paylaşım şöyle:

EYT’lileri oyalamayı bırak. Millet, senin bu seçim oyunlarından bıktı. İnsanlarımızın haklarını seçimlere malzeme etmeye çalışma. Her şeyi berbat ettin, son dakika çabaların zaten fayda etmeyecek. EYT’yi Meclis’e getir hemen.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Can Ataklı'ya 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemi Sürüden kaçtılar belediyeyi bastılar Fenerbahçe susmuyor hedefte yine damat var Hükümete Göre Açık Emekliler Yüzündenmiş!