Ana Sayfa
01 Şubat 2023 ( 328 izlenme )
Reklamlar

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya: Gerekeni yapmadın, görüşeceğiz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda daha önce yaptığı çağrıyı hatırlatarak Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) "Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz." ifadeleriyle seslendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün bir kez daha Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) küçük yatırımcıları koruma çağrısında bulundu. Borsada yaşanan manipülasyonlara karşı küçük yatırımcıyı koruma çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, SPK’ya “Küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Görüşeceğiz” diyerek tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu’nun, 5 Ocak’ta bu konuyla ilgili yaptığı açıklamasını alıntılayarak bugün sosyal medyadan yaptığı yeni açıklama şöyle:

Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu 'ndan AKP 'ye olay sözler: Camide bile ayrımcılık yaptılar, yolsuzlukları ifşa edeceğiz! Bakan Bey Yeğeni İçin Mafyadan Ricacı Olmuş DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan canlı yayında bomba itiraflar Vicdansız Zabıtanın çocuklara yaptığına bak. İskenderun Belediyesi’nin skandal görüntüleri