Ana Sayfa
16 Mart 2023 ( 668 izlenme )
Reklamlar

Kızılay skandallarının baş aktörü Kerem Kınık'a bir çağrı daha: Sattığın çadırlar da su almış

Usta gazeteci Zafer Arapkirli, çadır satma skandalıyla gündeme gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a bir kez daha seslendi. Arapkirli, Kınık'a 'Sattığın çadırlar da su almış. O çadırların paralarını AHBAP’a geri ver' çağrısında bulundu.

KRT TV programcısı, usta gazeteci Zafer Arapkirli, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a bir kez daha seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arapkirli, Kızılay'ın çadır satma skandalını hatırlattı. Bugün Adıyaman ve Şanlıurfa'yı etkileyen sel felaketinde deprem bölgesindeki çadırların da su aldığına dikkat çeken Arapkirli, "O çadırların paralarını AHBAP’a geri ver. Haluk o parayı başka yere harcasın. Hemen muhasebeyi ara. Parayı geri ver. Haydi Kerem Kınık, muhasebeyi ara!.." ifadelerini kullandı.

'ŞİMDİ DE BOT SATMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANMIŞ'

Arapkirli, daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda ise "Gördünüz mü? Kır sakallı, kırmızı polar montlu bir şahıs, deprem bölgesinde, şimdi de şunları satmaya çalışırken yakalanmış." ifadeleriyle bir motorlu bot görseline yer verdi.

ŞAHAN GÖKBAKAR İLE 'KISKACA' ALMIŞLARDI

Arapkirli, daha önce yaptığı bir başka paylaşımda ise komedyen Şahan Gökbakar'ın Kerem Kınık'a satılan çadırların parasının iade edilmesi yönündeki çağrısına ortak olmuştu.

Arapkirli, "Afet günü vatandaşına çadır satan bir Kızılay Başkanı olarak bırakınız o koltukta bir saat daha oturmayı, insan içinde 1 saniye dolaşacak yüzü nasıl bulabiliyorsun? İstifa etmediğin her bir gün ve dakika boynunda giderek ağırlaşan bir yüktür" ifadelerini kullanmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Maserati'li polis ölü bulundu Yangınlara müdahaleyle ilgili belediyeleri sorumlu tutmuştu... Orman Bakanı'nın Orman Yasası'ndan haberi yok Cemal Enginyurt bu gece mazota ne kadar zam geleceğini açıkladı Fatih Portakal yeni zammı önceden haber verdi. Duyanın ağzı açık kalacak