Ana Sayfa
26 Mart 2021 ( 1401 izlenme )
Reklamlar

Kokain ve milyonluk araçlarıyla gündeme gelen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun önlenemez yükselişinin hikayesi.

Lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı görüntülenen ve AKP Genel Merkezi’nde AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışman ya da özel kalem olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında Günboyu yazar Fatih Ergin'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fatih Ergin, Kürşat Ayvatoğlu'nun yükselişi anlattı.

Türkiye Kürşat Ayvatoğlu ismini lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı görüntülerle duydu. AKP Genel Merkezi’nde AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışman ya da özel kalem olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun geçmişini Günboyu yazarı Fatih Ergin sosyal medya hesanından paylaştı. 

Ergin, "Kokain ve kumar ile gündeme gelen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun önlenemez yükselişi" başlığı ile paylaştığı açıklamada, Ayvatoğlu'nun yükselişini anlattı.

İşte Fatih Ergin'in o açıklamaları:

"KOKAİN VE KUMAR İLE GÜNDEME GELEN AKP'li KÜRŞAT AYVATOĞLU'NUN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ! 

Ayvatoğlu, Kastamonu araba pazarında 5 TL'ye fotoğraf çekerken, 2014'te belediye AKP'ye geçince Kültür  Müdürü oluyor. Şirket kurup belediyeye ajanda, kalem takvim vs gibi promosyonları satıyor.

Belediye personelinin aktardığına göre, Ayvatoğlu'nun bastığı kağıt üzerinde 100 bin takvim görünüyorsa, bunun 1520 bini belediyeye geliyor! Diğer promosyonlarda da yöntem aynı. Bu arada sıfır bir BMW alıyor ama dönemin belediye başkanının isteği ile satıp yerine Audi alıyor.

İşleri büyütüp Kastamonu’da yeme içme sektöründeki birçok firmaya ortak oluyor. İşlerini aynı şekilde yürütüyor. Mesela; ortak olduğu bir çekme helva firması neredeyse her gün belediyeye helva satıyor. Tabi yine kağıt üzerinde görünenden çok daha azı belediyeye geliyor!

2019’da AKP belediyeyi kaybedince ortaya çıkan ve ulusal basında da haber olan 100 bin liralık pastırma faturası da yine onun icraatlarından! AKP’nin kaybetmesinin ardından Ankara’da bir rezidansa taşınıyor ve bağlantıları sayesinde genel merkeze geçiyor…

Ve buraya kadar olanlar, buzdağının görünen yüzünden küçük bir kesit…"



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bingöl ve Elazığ Depremini bilen Naci Görür uyardı Bahçeli'den Boğaziçi çıkışı. Sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı AKP seçim sistemini değiştiriyor. Kullanılan oy sandık kapanmadan değiştirilebilecek. AKP'den her şekilde seçim kazanma yöntemi