Korkunç istismar iddiası: 4 zanlı serbest bırakıldı

660 izlenme 30 Aralık 2022
Reklamlar
Mersin'de 12 yaşındaki bir kız çocuğunun 6 yaşındayken köyün imamı tarafından, yakın zamanda ise 2 eniştesi ve komşusu tarafından c'nsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Mahkemeye çıkartılan 4 zanlı serbest bırakılırken savcılık karara itiraz etti.

Türkiye'yi sarsan 6 yaşındaki çocuğun istismarının ardından bir mide bulandıran olay da Mersin'de yaşandı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen'in paylaşımıyla gündem olan skandalda 12 yaşındaki kız çocuğunun 6 yaşındayken köyün imamının, şimdilerde ise 2 eniştesi ve komşusunun c'nsel istismarına uğradığı öne sürüldü. 4 zanlının mahkemece serbest bırakıldığını söyleyen Antmen, "Çocuğumuz şimdi koruma altında. Babası olmayan yavrumuzun annesi de kendisine bakamayacak durumdadır" dedi.

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında evlendirilip yıllarca c'nsel istismara uğradığı iddiaları gündemdeki yerini korurken, bir mide bulandıran olay daha yaşandı. Anamur ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna 6 yaşındayken köyün imamı, şimdilerde ise 2 eniştesi ve bir komşusunun c'nsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 4 zanlı mahkeme kararıyla serbest bırakılırken, savcılık karara itiraz etti.

ZANLILAR SERBEST BIRAKILDI

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, olayla ilgili sosyal medyadan videolu açıklama yaptı. Antmen, "Küçük kıza c'nsel istismar, imam enişte komşu işin içinde" başlığıyla yaptığı paylaşımına "Mersin'de 12 yaşındaki kız çocuğunun önce 6 yaşındayken köyün imamı; şimdilerde ise 2 eniştesi ve bir komşusu tarafından istismar edildiği iddia edildi. Çocuğumuz koruma altında. 4 kişi serbest ama savcılık itiraz etti." notunu düştü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP Milletvekilleri İmralı'ya gidiyor. Yapılan Öcalan planını da açıkladı Cumhurbaşkanı danışmanı Aktay: İki ordu arasında çatışma çıkabilir AKP’li isim intiharlardan iktidarı suçlu bulanlara hakaret etti: Hükümete havlıyorlar Anıtkabir'de skandal! NTV'nin 10 Kasım yayınını zorla kestirdiler. Şok olan muhabirin son sözleri