Ana Sayfa
31 Mart 2021 ( 4270 izlenme )
Reklamlar

Kürşat Ayvatoğlu'nun içinde uyuşturucu kullandığı araba bakın kimin çıktı.

AKP Genel Merkezi çalışanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks bir aracın içerisinde uyuşturucu kullandığı görüntüleri tüm Türkiye konuşmuştu. AKP tarafından 'büro çalışanı' olduğuna yönelik yapılan açıklamalar ise Ayvatoğlu’nun içerisinde uyuşturucu içtiği lüks aracın sahibi ortaya çıkınca yeniden tartışılacak...

Sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntülerinin ardından iki kez gözaltına alındıktan sonra ev hapsi şartıyla serbest bırakılan AKP Genel Merkez Personeli Kürşat Ayvatoğlu konuşulmaya devam ediyor.

İlk ifadesinde kullandığı maddeyi “pudra şekeri” olarak niteleyen Ayvatoğlu ikinci ifadesinde, “1,5 yıldır uyuşturucu madde kullanıyorum” dedi.

Ayvatoğlu’nun cep telefonunda uyuşturucu madde kullandığına dair çok sayıda görüntüye ulaşıldı.

Ayvatoğlu ifadesinde, "Videonun çekildiğinden haberim yoktu. Ben çekmedim. Bu videoyu çeken ve atan suç işlemiştir. Ben bu olayda mağdurum" iddiasında bulundu.

Fakat kamuoyunda Ayvatoğlu’nun içerisinde uyuşturucu içtiği lüks Auidi A6 marka araç hiç konuşulmadı.

'BÜRO PERSONLİ'NE MAKAM ARACI

Odatv’nin haberine göre aracın, Ayvatoğlu’na AKP Genel Merkezinden tahsis edilen makam aracı olduğu öğrenildi.

Ayvatoğlu’na önce “büro personeli” denilerek düşük pozisyonda gösterilmeye çalışılsa da genel merkezde üst seviyede çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Bu nedenle tahsis edilen AKP Genel Merkezi aracında Ayvatoğlu’nun arkadaşlarıyla kokain partisi vermesi de tartışmaları sürdürecek bir ayrıntı olarak ortaya çıkmış oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li milletvekili Metin Gündoğdu fena yakalandı: Fark edilince hemen sildi! Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması İlahiyatçı profesörün sözleri TRT’nin 15 Temmuz canlı yayınına damga vurdu Büyük tehlike kapıda!...