LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker Erdoğan'ın uykularını kaçıracak Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

2746 izlenme 29 Eylül 2021
Reklamlar
Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, Stolk YouTube kanalında Gazeteci Nureddin Yıldız'ın konuğu oldu.

Toker, 2023 seçimleri hakkında değerlendirme yaparken, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“MİLLET İTTİFAKI’NDA ÇOK İSİM VAR”

“Mansur Yavaş da mesela sağ kökenli CHP’nin belediye başkanı, halkla birebir diyalog kurabilen, çok kaliteli bir insan. Yani Millet İttifakı’nda çok insan var aday olabilecek ama İlhan Kesici de önde gelen isimlerden biri. Ben itiraz etmem, eleştirmem, Millet İttifakı üzerinde anlaşırsa. Mansur Yavaş üzerine de anlaşırsa onun da çok olumlu yönleri var. Ekrem İmamoğlu üzerinde anlaşırsa onun da çok olumlu yönleri var. Bu liste içerisinde en zayıf aday olarak Kılıçdaroğlu’nu görüyorum.

“MERAL AKŞENER ADAY OLURSA ERDOĞAN’IN UYKULARINI KAÇIRIR”

Kılıçdaroğlu’nun çatı aday olması seçimin Erdoğan’a hediye edilmesidir ama İlhan Kesici, Meral Akşener, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu veya bu kriterlerde aklımıza gelmeyen başka birisi Erdoğan’ı zorlar. Şöyle söyleyeyim, bence aday olmayacağını söyledi ama Meral Akşener Erdoğan’ın uykularını kaçıracak en önemli aday olur. Ne Kılıçdaroğlu, ne Davutoğlu, ne de Babacan Meral Akşener kadar Erdoğan’ın uykularını kaçırmaz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Otobüs şoföründen genç kıza mide bulandıran sözler Camilere müzikli saldırı sonrası müftülükten flaş karar Emeklilere 8 bin ile 12 bin TL dağıtacaklar. Başvurular pazartesi günü başlıyor Sedat Peker'den yağmur gibi Demirören tweetleri. Hangi emniyet müdürünün gizli arşivini aldığını açıkladı. Korkunç iddialar ortaya attı