Marmaris'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

474 izlenme 28 Ocak 2020
Reklamlar
Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtildi.

Muğla Marmaris'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin saatini 18:38 derinliğini de 25 KM olduğunu açıkladı.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ AKDENİZ AÇIKLARI

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.5 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Akdeniz açıkları olduğunu, derinliğin ise 5 KM olduğunu duyurdu.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI VEKİLİNDEN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Muğla Valisi Esengül Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, an itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Marmaris Belediye Başkanvekili Aylin Yüksel ise depremi hissetmediklerini belirterek, "İlçemizde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Marmaris'in çok açıklarında ve derinde olmuş." dedi.

BİR DEPREM DAHA

Akdeniz açıklarında saat 18:57'de 3,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

MANİSA GÜN İÇİNDE PEŞ PEŞE SALLANDI

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 14.26'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından saat 17.53'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.




Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’dan emeklilikte yaşa takılanları kızdıran cevap AKP'li 40 vekil hangi parti ile görüşüyor? AKP'den 15 Milyon TL Trafik Cezası Garantili İhale CHP'li Belediye Başkanı Tanju Özcan, Erdoğan'a sahip çıktı