Melih Gökçek yine yanıldı!

1161 izlenme 02 Aralık 2019
Reklamlar
Melih Gökçek'in, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu videosunun aslı ortaya çıktı. Yemeği bir grup Karslı ve Ardahanlı'nın organize ettiği, sadece kaz eti yendiği belirtildi. Gazeteci Deniz Zeyrek, o yemekte Ekrem İmamoğlu'nun şarap, Canan Kaftancıoğlu'nun da rakı içmediğini belirtti. Zeyrek aynı yemek organizasyonuna daha önce Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan'ın da katıldığını açıkladı ve Melih Gökçek'i de bir sonraki yemeğe davet etti.

Yandaş medya ve aktrollerin 'lüks yemek' diye lanse ettiği organizasyonun aslı ortaya çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanıyken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifa ettirilen Melih Gökçek de yemeği çarpıttı.

Gökçek'in hedefinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Gökçek, "Sizce Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı? Yorumlarınızı alayım" diye yazdı.

GEÇEN YILLARDA BİNALİ YILDIRIM DA KATILMIŞ

Gökçek'e cevap gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi. Zeyrek, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'nun sadece su içtiğini belirterek, "Sevgili Başkan, yemeği 1 grup Kars/Ardahanlı organize ettik. Her yıl kaz sezonu açılışında yapıyoruz. Geçen yıllarda Sayın Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan’ın katılımıyla Ankara’da da yapmıştık. Kazlar Kars’tan bizim köyden geldi. Not:C.Kaftancıoğlu ve E.İmamoğlu su içtiler." ifadelerini kullandı.

ZEYREK'TEN GÖKÇEK'E DE DAVET

Zeyrek, Gökçek'i de kaz yemeğe davet ederek, "Amacımız Kars’ın ve muhteşem kazın tanıtımıdır. Twitlerinizle yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür etiyoruz. Lütfederseniz, Ankara’da sizinle de Buluşup kaz yemek isteriz." diye yazdı.

Gökçek'in görüntülerin sızdırıldığı iddiasına ise Zeyrek, "Görüntüleri de kimse sızdırmadı. Ümraniye’de bir hemşehrimizin mekanında yaptık ve görüntüler mekanın instagram hesabında “story” olarak yayınlandı." diye cavep verdi.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise Zeyrek'in tweetlerinin altına şu yorumu yaptı: Sevgili @Deniz_Zeyrek hakikate saygı gereği limon sodayı da atlamayalım Ejder meyveli smothie falan zannedilir de:) 

Kaynak: KRT

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akaryakıta kallavi bir zam daha geliyor! Benzinin litresi 36 lirayı aşacak Abdüllatif Şener canlı yayında CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı Gurbetçilerden büyük akın Gece yarısı İstanbul’da hareketli saatler