Ana Sayfa
01 Nisan 2023 ( 1253 izlenme )
Reklamlar

Memleket Partili avukat AKP ile işbirliğini açığa vurdu. Millet İttifakı'na küfür etti

Memleket Partili avukat Belçin Akça Niran, sosyal medya hesabından Millet İttifakı'na ilişkin dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için geri sayım devam ediyor. 

Millet İttifakı'nın oylarını böldüğü kısmen Memleket Partisi'nin Genel Başkanı Muharrem İnce'ye ise tepkiler sürerken, Memleket Partisi ile AKP'nin birlikteliğini açığa çıkaran bir paylaşım ortaya çıktı. 

Memleket Partili avukat Belçin Akça Niran, Millet İttifakı'na yönelik sosyal medyaya yönelik hakaret ve hakaret içeren bir paylaşımda bulundu.

Niran paylaşımında "Biz de Muharrem İnce 2.tura kalamazsa, sandığa gitmeyeceğiz. Zahmet edip ağ*nıza s*çmayacağız çünkü; o işi Erdoğan'a bırakacağız..." ifadesini kullandı.

"O İŞİ ERDOĞAN'A BIRAKACAĞIZ" 

Niran'ın paylaşımı şöyle: 

"Biz de Muharrem İnce 2.tura kalamazsa, sandığa gitmeyeceğiz. Zahmet edip ağ*nıza s*çmayacağız çünkü; o işi Erdoğan'a bırakacağız..."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muhabir, canlı yayında koronavirüs sebebiyle bir anda yere yığıldı Yılmaz Özdil'den gelecekte CHP diye bir partiye yer yok diyen Erdoğan'a bomba yanıt Skandal! AKP'li vekil İmamoğlu'nun montajlı fotoğrafını gerçek gibi paylaştı! CNN Türk'te bilgisayar oyunu savaş görüntüsü diye verildi!