Ana Sayfa
09 Şubat 2021 ( 480 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji İstanbul için yeni fırtınanın saatini açıkladı. Herkes hazırlıklı olsun

Meteoroloji’den yapılan son dakika İstanbul’da yeni bir fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji yeni fırtına için başlama ve bitiş saatini de açıkladı. Dün akşam başlayan fırtınada çatıların uçmasının ardından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerin olunmasını belirtti.

Meteorolojş’den yapılan son tahminlere göre, rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege ve Marmara Bölgelerinde Çarşamba sabah saatlerine kadar kuvvetli yer yer fırtına (4070 Km/saat), İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli zaman zaman hamleli fırtına (4070 Km/saat) şeklinde eseceği açıklandı.

İstanbul için fırtınanın bugün 12.30 olarak başlayacağı ve Perşembe günü sabah 09.00'da biteceği belirtildi. 

Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baza gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısında bulunuldu.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu, 'evde kal' çağrısına uymayanlara isyam etti: Bunu yapmayın AKP önceden vaadettiği 2023 hedeflerini sitesinden kaldırdı. İşte siteden kaldırılan vaatler Normalleşmede Plan Belli Oldu Erdoğan'dan bir dönüş daha