Ana Sayfa
10 Mart 2021 ( 1044 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapıyoı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Öte yandan Marmara'nın doğusu ve Düzce'nin yüksek kesimlerinde yarın karla karışık yağmur ve kuvvetli kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için yapılan açıklamada "İstanbul'daki yağmur ve sağanak yağışın sabah ilk saatlerden itibaren kuvvetli poyrazla (4070 km/saat) beraber etkili (1525 kg/m2) olması bekleniyor. Yağışın öğle saatlerinde, kuvvetli rüzgarın ise Perşembe gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Başta ulaşımda aksamalar olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi. 

MARMARA'NIN DOĞUSU VE DÜZCE'NİN YÜKSEK KESİMLERİ İÇİN KUVVETLİ KAR UYARISI  

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ilk saatlerden itibaren Çanakkale'nin doğusu ile sabah saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de kuvvetli yağmur ve sağanak öngörülüyor. 

Marmara'nın doğusu ve Düzce'nin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve yer yer kuvvetli (520 santimetre) kar yağışı tahmin ediliyor.

Ulaşımda aksamalar, su baskını, yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

50 liralık benzin sonrası aracından çıkan sesi paylaştı. Kısa sürede izlenme rekoru kırdı AKP'li Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar baş kaldırdı Canlı yayında ağlaya ağlaya ''Pişmanım'' dedi Sedat Peker'in hedefindeydi: AKP'li Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz için çocuklara teşekkür ettiriyor