Ana Sayfa
02 Ekim 2019 ( 3418 izlenme )
Reklamlar

MHP'den açıklama yok Bahçeli'nin durumu kötüye gidiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu ileri sürüldü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu iddia ediliyor.

Sosyal medya ve Ekşi Sözlük’te de Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında ciddi iddialar yer alırken henüz Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir açıklama gelmedi. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM) Başkanı Kemal Özkiraz da Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin ciddi söylentiler duyduğunu sosyal medyada paylaştı.

Özkiraz paylaşımında, ”Devlet Bahçeli’nin sağlığını ile ilgili ciddi ve kötü söylentiler duyuyorum. MHP ise bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmıyor. Çizgisini beğenmiyorum ama hepimiz insanız Allah şifa versin.” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Ruslara Eğlence Malzemesi Oldular' İzmir'in ardından Balıkesir de alev alev yanıyor 50 yıllık MHP'li zehir zemberek sözlerle istifa etti. MHP sessiz istilaya sessiz kaldı! 24 saatte 3 farklı karar alınınca ne yapacaklarını şaşırdılar!