Ana Sayfa
02 Kasım 2019 ( 369 izlenme )
Reklamlar

Millet bahçesi için 15 milyon lira ödenecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılması  için açılan ihaleyi kazanan şirkete ödenecek para belli oldu. Davutpaşa Kampüsüne yapılacak proje için 14 milyon 861 bin lira ödenecek.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Haziran seçimlerinde duyurduğu millet bahçesi projelerine milyonlar harcanmaya devam ediliyor. Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü içerisinde yapılacağı açıklanan millet bahçesi projesini kazanan şirkete 14 milyon 861 bin TL ödenecek.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, projeye ilişkin Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer alan ihale dosyasına göre, kampüsün bazı kısımlarında ağaç kesimleri de yapılacak. Ağaçların kesildiği bölgelere ise binalar inşa edilecek. Dosyadaki bilgilere göre, biyolojik gölet adı altında yapay gölet de yapılacak. Kampüs içerisine bilim parkı, süs havuzu ve bilim merkezi de inşa edilecek.

Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ev sahiplerinin şeytani planı. Ev kiralamak isteyen öğrencilerden bakın ne istiyorlar Sezen Aksu tartışması sürüyor: Erdoğan çok pişman Korona virüs sonrası bekleyen tehlike: 30 milyonu aşabilir Olay yaratacak Erşan Kuneri paylaşımı