Ana Sayfa
19 Nisan 2021 ( 10593 izlenme )
Reklamlar

O gurbetçinin foyası ortaya çıktı!

Yurt dışında yaşayıp tüm olanakları kullanıp üzerine bir de AKP için güzellemeler yapan bir ismin daha foyası ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine oturan “50 yıl önce sen olsaydın biz gurbette olmazdık” yazılı fotoğraftaki ismin AKP döneminde Fransa’ya gittiği ortaya çıktı.

Kendisinin de gurbetçi olduğu tahmin edilen bir hesap o fotoğraftaki ismin peşine düştü. O kişinin AKP iktidarının ‘parlak’ dönemlerinde yurt dışına çıktığı ortaya çıktı.
 
sicolanarkozy kullanıcı isimli hesabın iddiasını twitter hesabından açıkladı; “Bana dert oldu araștırdım. Plakadan gittim bulamadın. 92 Paris banliyösü, orada türklerin yoğun olduğu yer Nanterre. Nanterre trafik cezaları sorgulamaya gittim. Kabak gibi çıktı. Herif akp döneminde gitmiș. Devam edecek”


Hesaptan devamında şu tweetler atıldı; Ismini buldum, ama kișisel hikayesini bilmiyorum. Nanterre de çok tanıdığım var, bir kaç kișiye sordum. Adamı tanıyan çıktı. Çankırı lı ve 9 yıldır fransa’da. Șașırtıcı değil. Fransada almanya gibi 3. Kușak gurbetçiler cok yok. Doksanlarda yogun Türk göçü aldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türker Ertürk’ten dehşet 14 Mayıs iddiası: “Sandıkları yakacaklar” “Kaos ve provokasyona hazırlanıyorlar” Soylu ve Özdağ arasında ‘Afgan göçmen’ polemiği Erdoğan'a bir tepki de Muharrem İnce'den: 'Yazıklar olsun' Özgür Özel: "Emine Hanımın bileziklerini bozdurup mu aldınız bunları?"