Ana Sayfa
16 Şubat 2020 ( 1154 izlenme )
Reklamlar

Olay yaratacak iddia... Belediye Başkanı Muharrem İnce'ye kafa mı attı

CHP'li Muharrem İnce'nin, dün gece yarısına kadar toplantı yaptığı Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu ile kavga ettiği ileri sürülürken, Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı iddia edildi. İnce, söz konusu iddiaları fotoğrafla yalanladı.

CHP'li Muharrem İnce'yle Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu hakkında olay yaratacak bir iddia gündeme geldi. Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı iddia edilirken, Muharrem İnce bu iddiayı bir fotoğrafla yalanladı.

Önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Muharrem İnce, dün gece de Çankaya'da Yaşamkent'teki ofisinde Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu ile bir görüşme yaptı. Görüşme esnasında iki ismin kavga ettiği ileri sürüldü.

HASTANEYE GİTMEDİ İDDİASI

İnternethaber sitesinin haberine göre, dün gece yarısı saat 23.00 sularında, sebebi bilinmeyen tartışma sırasında, Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı ve İnce'nin burnunda hasar oluştuğu iddia edildi.

Belediye Başkanı Kesimoğlu'nun, ofisten ayrılırken kapıda Muharrem İnce'ye kafa attığı, İnce'nin burnunun kanadığı ve hasar oluştuğu iddia edilirken, Muharrem İnce'nin olayın duyulmaması için hastaneye gitmediği, ofise doktor çağrıldığı ileri sürüldü.

FOTOĞRAF GÖNDERDİ

Öte yandan, İnternethaber sitesi, konuyla ilgili olarak Muharrem İnce'ye ulaşmaya çalıştığını, ancak İnce'nin telefonlara çıkmadığını aktarırken, İnce'nin Wathsapp üzerinden "Dedikoduyu dudum" notuyla birlikte kendi fotoğrafını gönderdiği ifade edilerek, söz konusu fotoğrafa yer verildi. İnce'nin, fotoğrafına gülücük emojisi koyduğu da ifade edildi.

DESTEK OLMUŞTU

Mehmet Kesimoğlu, CHP'nin kendisini aday göstermemesi üzerine seçime bağımsız aday olarak girmiş ve belediye başkanı seçilmişti. Kesimoğlu, aday gösterilmemesinin nedeninin Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkan adaylığına destek vermek olduğunu açıklamıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Flaş dolar tahmini: Ne zaman 17 TL'yi geçecek? Yabancı banka açıkladı: İşte doların 30 lira olacağı tarih Diyanet’ten müftülere seçim talimatı: 9 ay kaldı herkes sahada çalışsın Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ya son çağrı: Görevini yap, küçük yatırımcıyı koru