Ana Sayfa
07 Ocak 2022 ( 999 izlenme )
Reklamlar

Orta sınıfın çöküşünü verdiği araba ilanıyla duyurdu

Dolar fiyatlarının artmasının ardından her alanda yapılan zamlar vatandaşın geçimini zorluyor. Benzin fiyatlarına gelen zamlarla vatandaşa aracını satmaya başladı. Araç alımsatım sitesine verilen bir ilanda, araç sahibi, "Orta sınıfın çöküşünden dolayı satılıktır" diyerek aracını satılığa çıkardı.

TL'nin dolar karşısında değer kaybı vatandaşın günlük yaşantısını etkilemeye devam ediyor. Son 3 yıl içerisinde araç piyasasındaki fiyat artışı, araç sahibi olmayı zorlaştırırken akaryakıta gelen zamlar, araç kullanmayı imkansız hale getiriyor.

Araç alımsatım uygulamasına 20 Aralık'ta koyulan bir ilanda araç sahibi, "Benzine gelen son zamlardan sonra artık ben ona değil de o bana binmeye başladı. Aslında arabalar çok yakmıyor, ülkemizde yakıt pahalı" diyerek araç kullanma maliyetinin arttığını belirtti.

İlan sahibi Adem Bilgiseven, "Orta sınıf bir vatandaş olarak artık bu otomobile hatta başka bir otomobile binmek gibi şansım yok!" diyerek üç ay önce aldığı aracını satmaya çalışıyor.

halktv.com.tr'ye konuşan Bilgiseven, ilanın şu ana kadar 20 bin görüntülenme aldığını söylerken "Ciddi bir alıcı çıkmadı" dedi.

İşte o ilan:

https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr/news/2021/12/261220211115576608729.jpg

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturmasıyla ilgili ilk açıklama! Cemal Enginyurt'tan Süleyman Soylu'yu Çıldırtacak Sözler! 'Pisliklerin Ana Babası' Piknik yapmak isteyen aile hayatının şokunu yaşadı. Gece yarısı genç kadının kapısına dayandılar: Hapisten yeni çıktık, evi hemen boşalt