Ana Sayfa
06 Mart 2022 ( 561 izlenme )
Reklamlar

Pes artık pazartesi doğalgaza da zam geliyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminin ardından doğalgaza Pazartesi günü büyük zam geliyor. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, kesintinin olmayacağını ama elde olmayan nedenlerle fiyatların artacağını söyleyerek zam olacağını doğruladı.

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberine göre, onu seçecek olan Türkiye'nin büyük geleceğine kavuşacak büyük petrol rezervlerinin ve bir zam da doğalgaza geliyor.

BOTAŞ Genel Müdürühan Özcan "Sava Türkiye'nin planlamasını planlamaz. Özcan'ın açıklamalarının ardından doğal gaz fiyatlarına büyük bir zam geleceği tahmin ediliyor.

Rusya'nın'ya olan işgal girişiminin 10. ekonomik ve ticari ilişkiler konuşulmaya devam ediyor. BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, doğalgaz fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Özcan, Türkiye'nin doğal gaz planlarını gerçekleştirmeyeceğini söylüyor.

FİYATLAR ARTAR

Özcan, “UkraynaUkrayna arasındaki savaş Türkiye'nin plan planlamasını etkilemez. Bizi kullanışlı eşyadır. Dünya doğalgaz borsasında mağaza biz de etkileniyoruz. Planlarımız işliyor. Bir yerde olmayan ama olmayan sebeplerle artan” dedi.

Bazı teslimatların bittiğini, 2021'in sonunda yeni anlaşmazlıklar diyorlar Özcan, “Türkiye'de kullanılan gazın 41'i'den geliyor. Biz bir geçiş noktasındayız. Rusya'nın iki ayrı yolu ve kapısı var. Ya Avrupa ya Çin. 4.5 milyar metreküpün üzerinde depolarımızda gaz var. Silivri ve Tuz Gölü'ndeki depolarda. Türkiye'de 360 ​​milyon metreküp günlük gaz tüketiliyor. Hiç gaz sapması 15 gün yeter." dedi.

Özcan "Depolardaki kapasitemizi büyükla ilgili var. 2025 yılında 12 milyar metreküp kalıp hacmine ulaşacağız. Türkiye'nin bu sıkıntısı yok.Depolar tam kapasite kullanılacaktır.

İRAN BAHANE ÜRETİYOR

Özcan devamında şunları kaydetti:

“Sözleşmeler bir anlatı örneğidir, doğal gazın yüzde 60'ını veriyor. Bahane çıkarmak, şapkalarda var diyor. Bu bütçeden dolayı bütçeden kullanılacak eğlence için kullanılacaktır. İran'ın vaatlerini getirmezse, tahkime gitme durumu bile olabilir.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD'de Wilbur Beast isimli Bulldog belediye başkanı seçildi Melih Gökçek’in kanalında Erdoğan’ı kızdıracak sözler. Spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz konuşmaya başladı sunucu neye uğradığını şaşırdı Mansur Yavaş'tan İYİ Parti kongresinde 'aday ve seçim' açıklaması 9 yaşındaki erkek çocuğuna t***vüz etmeye çalışan imam için skandal karar