Ana Sayfa
07 Şubat 2022 ( 1139 izlenme )
Reklamlar

Sahibinden.com'da 'yerli vatandaşa verilmeyecektir' uyarılı ilan

İlan ve eticaret işlemlerinin yapıldığı online platform sahibinden.com’da ‘yerli vatandaşa verilmeyecektir’ notunun yer aldığı bir ev ilanı paylaşıldı.

Gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve eticaret işlemlerinin yapıldığı online platform sahibinden.com’da yabancı uyruklu ve çifte vatandaşlara özel ilan açıldı. İlanda “Daire yatırım amaçlı olarak yerli vatandaşlara verilmeyecektir” notu yer aldı.

Tele1'de yer alan habere göre; İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan dairenin ilanında Arapça olarak şu ifadelere yer verildi:

"Daire Beylikdüzü’nde site içinde bulunuyor. Metrobüse 5 dakika alışveriş merkezine ise 8 dakika yürüme mesafesinde olan sitede güvenlik görevlileri ve otopark mevcut"

Sahibinden’de yer alan ilan şu şekilde:




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’yi kaybeden AKP’den yeni hamle! CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan ilk açıklama: Bay Kemal, Atatürkçü kimseyi partide bırakmamakta kararlı CHP'li Öztrak: 'Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum' demek gerçekten ürkütücü 'Türkiye Tarihinde Benzeri Olmayan Oy Hırsızlığı Yapacaklar'