Ana Sayfa
15 Ağustos 2023 ( 1673 izlenme )
Reklamlar

Şanlıurfa'da 14 yaşındaki kız şantajlara dayanamayıp polise gitti

Şanlıurfa'da uyuşturucu madde içirdikleri 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan ve çektikleri uygunsuz videolarla aynı amaçla kıza şantaj yapmaya devam ettikleri iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Şanlıurfa'da 14 yaşındaki kız çocuğuna uyuşturucu madde içirip cinsel istismarda bulundukları ve videolarını çekerek şantaj yaptıkları ileri sürülen şahıslara yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

UYGUNSUZ VİDEOLARINI ÇEKİP CİNSEL İLİŞKİYE ZORLADILAR

Olay, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yaşandı. İddiaya göre bir grup şahıs, uyuşturucu madde içirdikleri 14 yaşındaki Z.B. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Kızın uygunsuz videolarını da çektikleri iddia edilen şahısların, şantaj yaparak farklı zamanlarda çocuğu cinsel ilişkiye zorladıkları ve uyuşturucu temini için para istedikleri öğrenildi.

ŞANTAJLARA DAYANAMADI

Şantajlara dayanamayan genç kız polise şikayette bulundu. Savcılığın talimatı üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 5 zanlıyı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan R.M., Y.Ö., İ.H.K. ve B.H. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uyuşturucu temin ettikleri belirlenen 2 zanlıyı yakalama çalışması ise devam ediyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Motorine bir büyük zam daha... Erdoğan, Kanal İstanbul ihalesi için tarih verdi Ekonomik Çöküş Erdoğan'ın O Sözleriyle Başladı! Deva Partisi 'ni hedef alan Süleyman Soylu'ya Ali Babacan 'dan olay yanıt!