Ana Sayfa
17 Nisan 2020 ( 2824 izlenme )
Reklamlar

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan İBB açıklaması

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin daha önceki yönetimlerinin sanatçılara ödediği paraların açıklanması durumunda, bu kişilerin rezil olacağını savundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde yayınlanan videosunda, vatandaşların zekat ve fitrelerini İBB'ye aktarabileceğini, İBB'nin de zekat ve fitreleri ithiyacı olan vatandaşlara ulaştıracağını söylemişti.

Başkan İmamoğlu'nun açıklamaları sosyal medyada bazı hesaplar tarafından eleştirildi. 

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından İmamoğlu'nu eleştirenlere cevap verdi. Özoğuz, "Bu troller çok kitapsız. İBB Başkanının zekat ve fitre davetini sekteye uğratmak için 29 Ekim'deki festivali hedef gösteriyorlar. O konseri yapmayacaktınız Ekrem bey. Yalnız, daha önceki belediyelerin kimlere, kaç konser için neler ödediği yayınlanırsa, rezil olurlar" dedi. 

gokhanson.png

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sedat Peker Sürprize Hazırlanıyor | O Tarih İçin Düğmeye Bastı! Turhan Çömez Anlattı... QNB Finansbank, 27 şubesini birden kapatıyor Saray'da fırtınalar koparacak anket. Cumhur İttifakı'na üç büyük şehirden kara haber Kılıçdaroğlu: Saray'a gidip Erdoğan'la konuşan ismi biliyorum