Sedat Peker: AKP Milletvekili rica etti. Hürriyet’i ben bastırdım

1120 izlenme 20 Mayıs 2021
Reklamlar
Sedat Peker yayınladığı yeni videosunda Hürriyet Gazetesi’ne yapılan saldırıyı AKP’li bir milletvekilinin isteği üzerine kendisinin yaptırdığını ifade etti. Peker açıklamasında, “Şatafatlı gazeteciler, ünvanlı gazeteciler, sizin gazetenizi ben bastırdım. 

AKP milletvekilinin telefon sinyallerine de bakın, ismini söylemeyeyim ayıp olur, bakabilirsiniz. 'Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecek, ama onlar profesyonel değil, sen böyle arkada' dedi. AKP Milletvekili rica etti, ben de yaptırdım” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, bugün yayınladığı 6. video ile yeni açıklamalarda bulundu. Hürriyet Gazetesi’ne gerçekleştirilen saldırıyı kendisinin yaptığını ifade eden Peker şu ifadeleri kullandı:

Gazeteciler diyor ya, 'organize suç örgütünün dediğinden bişey mi olur?' Tamam, ben yaptırdığımı anlatacağım, ispatlarıyla anlatacağım, delilleriyle. Hürriyet gazetesindekilerden, pambık Demirören ekibi dinliyor musunuz? Şatafatlı gazeteciler, ünvanlı gazeteciler, sizin gazetenizi ben bastırdım. 

Bak suç ikrarı yapıyorum. Hürriyet'i bastırmadan önce gelen AKP milletvekilinin telefon sinyallerine de bakın, ismini söylemeyeyim ayıp olur, bakabilirsiniz. 'Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecek, ama onlar profesyonel değil, sen böyle arkada' dedi milletvekili, tamam dedim, ben gönderdim. Savcılar alın size ağır delil, ikrar; AKP Milletvekili rica etti, ben de yaptırdım. Milletvekili rica etti böyle böyle diye...


Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP’yi karıştıran ses kaydı. MHP’liler MHP binasını bastı HDP'li başkan vekili İstiklal Marşı'na eşlik etmedi Ortalık yangın yeriyken İranlı Molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızının düğün görüntüleri tartışma yarattı Bakanların uçak sefası... Sel felaketinin yaşandığı Rize'ye 3 uçakla gittiler