Ana Sayfa
02 Kasım 2021 ( 1496 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker art arda paylaştı: Erk Acarer'den Binali Yıldırım'ı köşeye sıkıştıracak soru!

Erk Acarer sosyal medya hesabından Türkiye'den KKTC'ye uzanan skandallar ile birlikte AKP'li Binali Yıldırım'a ilişkin Türkiye'nin gündemine oturacak paylaşımlarda bulundu.

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eski Başbakan Binali Yıldırım'a atıfta bulunan Acarer, Yıldırım'ın KKTC'de gerçekleşen bir kurultaya katıldığı açıkladı. 

''Yıldırım'ın ne işi vardı?'' diye soran Acarer, ''Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar'' ifadelerini kullandı.

Acarer'in paylaşımı şöyle:

''Kıbrıs’ta gerçekleşen UBP kurultayı’nda Binali Yıldırım’ın ne işi vardı? Hangi vasıf ve hangi amaçla orada olduğunu kimse sormadı! Kıbrıs düşerse Mekke düşer, kokain düşer, kumar düşer! Suriye’den Kıbrıs’a kirli bir sistem kurmuşlar!''

Erk Acarer paylaşımlarına şöyle devam etti:

1Peker’in,2 Mayıs’ta başlayan ifşaları çürümüş bir sistemi gösterdi. Önemli siyasetçi ve bürokratlar ya da çocuklarını kumara alıştırılıyor,şantaj kasetleri çekiliyor.Sonunda iyice gayrimeşruya düşüp,kokain baronlarının emirleri altına giriyorlar. Siyaset böyle dizayn ediliyor.

Resim

Resim

2Kıbrısın önemli lideri Rauf Denktaş’ın torunu ve yine Adanın önemli figürü Serdar Denktaş’ın oğlu da bu anaforda.(Torun Rauf Denktaş) 2 yönlü bir sistem,kriminal kişiler üzerinden şantajlar yapılıyor,aileler lekeleniyor,halk çocukları kumar uyuşturucu bataklığına sürükleniyor.

Resim

Resim

3‘Vatanseverlik’ pazarlayıp, insan hayatlarını ve kendi ülkelerini satıyorlar. Halk açlığa boyun eğerken, bir avuç zümre, lüks ve şatafat içinde yaşıyor. Kıbrıs meselesi neden önemli? Yasa dışı servet yolu kapanmasın, Türkiye’nin bu anlamdaki önemli ayağı kırılmasın istiyorlar.

4Bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Ada’da Başbakan Saner’in istifası sonrası UBP’de hafta sonu kurultayı vardı. Binali Yıldırım neden kurultaya gitti ve siyasetin değişmesini niye FETÖ operasyonu diye değelendirdi? Kendini feshetmiş başbakan niye bu işlerle ilgilenir?

Resim

5Kıbrıs’taki meslektaşlarımızdan edindiğimiz bilgiler şöyle: “Erdoğan ve AKP UBP Başkanı seçilen Faiz Sucuoğlu’nu istemiyor ve çok bozuklar. Sucuoğlu ‘Erdoğan beni aradı ve tebrik etti’ dedi. Ama asıl Tatar ile konuşurken Sucuoğlu’na da telefonu uzatmıştı. Özel tebrik değildi…”

6“Yani AKP merkezli ayak kaydırma oyunları devam edecek gibi duruyor. Bu arada Halil Falyalı’yı da hala cezaevine gönderemediler.Fizik tedavi gibi saçma bir sebeple günlerdir hastanede tutuluyor.Hatta Yakın Doğu Hastanesi’ne (özel üniversite) gönderildiği ileri sürülüyor.

7Hastane sahibi dünya zenginler listesine giren tek Kıbrıslı Suat Günsel.AKP'nin has adamlarından. Ada siyasetine yön veren diğer isim.”Kıbrıstan Suriyeye,Türkiye’nin müdahil olduğu her yere uzanan,kurdukları kirli sistemi anlamak önemli!Bu sistemin bitmesinin ise tek yolu var!

Resim

Bu da bonus. Siyasetin nerelerden beslendiğine ve nasıl çürüme yarattığına ilişkin, şu önemli ve gözden kaçan haberi de iliştirelim. Türkiye’den Kıbrıs’a FETÖ borsası ayağı… @kirmizikedisii



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İtalya’da 575 kişi daha hayatını kaybetti Mehmet Metiner'den olay Berat Albayrak paylaşımı! Önce yazdı sonra sildi Ağlatan görüntüler yeniden gündeme geldi 377 gazinin maaşı kesildi!