Ana Sayfa
04 Temmuz 2022 ( 6377 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker, Bekir Bozdağ'ı işaret etti, yarına gün verdi

Sosyal medya hesabı 'Deli Çavuş'tan paylaşım yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu sefer Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı hedef aldı. Yarını işaret eden Peker, "Önemli işlerimiz var" dedi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu akşam Ankara Emniyet Müdürü'nden sonra Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı hedef aldı. Peker, Bozdağ'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla savcı Alparslan Tufan'ı görevden almakla suçladı.

Sedat Peker'in dört mesajlık paylaşımı şöyle:

"Ulan bekir bozdağ sen de şanlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Adalet Bakanı olarak o koltukta oturacaksın. süslü sülünün talimatı ile, devletin namusunu koruyan savcı Sayın Alparslan Tufan’ı görevden alacaksın. Sana yazıklar olsun, sana yazıklar olsun. pambıkören yarın gündemimizde sen yoksun.

40 yaşından küçük kardeşlerim yarın size öyle bir hikaye anlatacam ki siyasilere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Temiz toplum diyenlere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız.

Maaşı namusu kadar olan gazetecilere (orijinaller baş tacı) neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. pambıkören yarın sen izinlisin. Yarın önemli işlerimiz var GÖRÜŞECEĞİZ.

Namusunuz yok lan sizin. Bu namussuzlukları görüp de eşine dostuna anlatmayan yani duyulmasını sağlamayanlar ise gelecek yıllarda ne şekilde anılacağınızı göreceksiniz. Bu konunun hakemliğini tarihe bırakıyorum. Ulan nasıl bir kahpelik yaptıklarını görmüyor musunuz? Arkadaş bu kadar zulüm olmaz demiyor musunuz? Yanlış adam, yanlış zaman, yanlış seçim GÖRECEKSİNİZ YENİLECEKSİNİZ"

Kaynak: KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İade edileceği iddia edilen Sedat Peker BAE ile yaptığı anlaşmayı açıkladı Eski AKP'li milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yi zehir zemberek sözlerle eleştirdi Sözcü yazarı Saygı Öztürk’ten bomba iddia, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmanın asıl amacını açıkladı! Kimin görevden alınacağı az önce kulislere düştü. Gözler bu gece 00.00'daki Resmi Gazete'de