Ana Sayfa
30 Ağustos 2022 ( 9524 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den istifalar sonrası ilk açıklama: Soylu, Ağar ve Taşkesenlioğlu'na sert tepki

Organize suç örgütü lideri olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi ve AKP MYK üyesi Korkmaz Karaca'nın istifasının ardından açıklamada bulundu. 'İstifa müessesesi siyasetin nefes almasını sağlayan onurlu bir davranıştır' diyen Peker; hakkındaki çarpıcı iddialara rağmen istifa etmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Tolga Ağar ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'na sert tepki gösterdi.

Sedat Peker'in iddialarının ardından Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi ve AKP MYK üyesi Korkmaz Karaca, partisinden ve görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. 

Karaca'nın istifa sonrası Sedat Peker'den ilk açıklama geldi. 

Peker, danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un hesabından yaptığı paylaşımda, ''İstifa müessesesi siyasetin nefes almasını sağlayan onurlu bir davranıştır'' ifadelerini kullandı. 

''Serkan Taranoğlu ve Korkmaz Karaca'ya bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim'' diyen Peker, Karıştıkları bunca pisliğe rağmen istifa etmeyen süslü sülümana ve tolga ağar’a Zehra Taşkesenlioğlu'na ise siz rezilsiniz demekten başka acaba ne yapabiliriz? (tabii ki çok şey yapabiliriz, zaman her şeyin ilacı) Serkan Taranoğlu ve Korkmaz Karaca kadar duruş sergileyemeyenlere yazıklar olsun. Kendinize saygınız yoksa partinizdeki şerefli insanlara saygınız olsun'' ifadelerini kullandı. 

TARANOĞLU'NUN DA İSTİFA ETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Peker'in iddiaları sonrası, Erk Acarer AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Serkan Taranoğlu'nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiğini iddia etmişti. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Hanım: EYT'liler En Verimli Dönemde Çalışmalı Sedat Peker'e suikast alarmı AKP'de Vitrin Değişiyor, Süleyman Soylu Gidiyor... Karabük’te korkunç olay! İki liseli arkadaşlarına konum atıp kendilerini ağaca astı