Ana Sayfa
08 Temmuz 2021 ( 2337 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den peş peşe tweetler

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Esenyurt Belediyesi ile ilgili neden Tweetler attığını açıkladı. Peker, "Seri tweetler halinde Esenyurt belediyesiyle ilgili iki ayrı paylaşım yaptım. Buradaki amacım Esenyurt belediyesinin bizim süslü süleymanın ve onu gelecekte cumhurbaşkanı yapma düşüncesinde olan güç odaklarının bu ülkeyi merkez üs olarak kullandıklarını anlatabilmek içindi" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından yine seri tweetler attı. Peker, Twitter hesabından şu iddialarda bulundu:

Kıymetli dostlarım, seri tweetler halinde Esenyurt belediyesiyle ilgili iki ayrı paylaşım yaptım. Buradaki amacım Esenyurt belediyesinin bizim süslü süleymanın ve onu gelecekte cumhurbaşkanı yapma düşüncesinde olan güç odaklarının bu ülkeyi merkez üs olarak kullandıklarını anlatabilmek içindi. Önemli olduğuna inandığım bir iki tane daha yolsuzluk konusuna değinip dünkü paylaşımda belirttiğim ciddi konulara geçeceğiz (doncu süleyman geliyor gelmekte olan).

"Esenyurt’ta Bahaş holding diye bir firma var. Esenyurt belediyesi ile anlaşıp Esenyurta 40 milyon TL değerinde hastane yaptılar. Karşılığında ise bugünkü piyasa değeri 1 milyar TL olan devasa boyutlardaki Sembol Residence’ların yapıldığı arsayı hibe olarak aldılar." diyen Sedat Peker şu görseli paylaştı:


Peker, "Yani kıymetli kardeşlerim, bizlerin en az 500 milyon TL’lik değerini çaldılar (daha fazla ama ben masraflarını çok yüksek tuttum). Bu Bahaş holding, amblemi şaha kalkmış at olan diğer özyurtlar holdingle beraber Meydan Ardıçlı projesini de beraber yaptılar" dedi ve şu görseli paylaştı:


Peker iddialarına şöyle devam etti:

Bu da binin çok üzerinde daireden oluşan devasa bir proje. Sizin de tahmin edeceğiniz üzere imar oyunları ile sizlerin milyarlarca TL hakkınızı çaldılar. süslü sülüman ve onu cumhurbaşkanı yapmak isteyen klik, yeni kurulan bu ilçeyi finans sağlama yeri olarak kullanırken biraz sonra anlatacağım karanlık işlerini de buradan koordine ettiler. Bahaş holding yüklenici firma olarak paşa karadenizi görevlendirmiş olsa da tüm büyük projelerin sahipleri Bahaş holding ve de iki ayrı özyurtlar inşaat grubudur.

süslü süleymanın ekibinden olan eski belediye başkanı ali murat alatepe, Beni bütün Türkiye tanır namuslu olduğumu bilir diyerek tweet paylaştığında ne acıdır ki sadece 4 kişi reetweet yapıp sekiz kişi beğeniyor. Vatandaşımız da onların kim olduğunu çok iyi biliyor.

Halkın çoğunluğunu oluşturan mağdur vatandaşlarımız, asgari ücret acaba 3.500 TL olur mu diye beklerken bu harami yapısı yeni kurulan bu ilçeden milyarlarca doları ceplerine koyuyorlar. Kullandığı don parasını bile partisine ödettirecek kadar cimri olan doncu süleymanın bir önceki oturduğu ev Ardıçlı villalarındaydı. Yani özyurtların villalarıydı (yani süslü sülünün gizli kasası olan firma).süslü sülü şu anda ise Kuzu gruba ait Spradon villalarında oturuyor. O projede normal villaların fiyatı 7 ya da 8 milyon TL.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 23 ile sarı kodlu uyarı “Kadınlar tayt giymesin” ve “Metroda öpüşürsen ben devreye girerim” diyen Fıs Fıs İsmail tornistan yaptı AKP'li isim kumar oynarken görüntülendi... Sıcak havaların daha beteri geliyor