Ana Sayfa
06 Temmuz 2022 ( 3935 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den şantaj itirafından sonra flaş hamle

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz'a kaset şantajı yaparak cezaevinden çıkarıldığını ve iş insanı Mehmet Cengiz'den de 5 milyon dolar aldığını iddia etmişti. Peker, iddialarına şahit olarak Zafer Salman'ı göstermişti. Salman da iddiaların doğru olduğunu bildiklerini savcılara anlatabileceğini söyledi. Ancak savcılar harekete geçmedi. Sedat Peker'den yeni paylaşımlar geldi. Peker, Sabahattin Önkibar'ın Mesut Yılmaz'la ilgili konuşmasını da paylaştı. Peker, "Paraların hangi akrabamızın hesabına yattığını söylüyorum. Bankalara neden bir yazı yazmıyorsunuz?" diye sordu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medyadan paylaşımlarına devam ediyor. Peker, dün dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz ve iş insanı Mehmet Cengiz hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Peker’in, Mehmet Cengiz ve Mesut Yılmaz hakkındaki iddialarında adı geçen Zafer Salman, "Sedat Peker ne dediyse doğrudur. Sedat Bey bu konuyu gündeme getirmeseydi, ben de söylemeyi düşünüyordum" demişti.

"BANKALARA NEDEN BİR YAZI YAZMIYORSUNUZ?"

Peker, "Deli Çavuş" isimli Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Peker, bu sefer de gazeteci Sabahattin Önkibar'ın Yılmaz'la olan diyaloğunu anlattığı videoyu yayınladı. Peker, Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, mehmet cengiz de aracıydı diyorum. Paraların hangi akrabamızın hesabına yattığını söylüyorum. Akrabam Zafer Salman olayı doğruluyor. Bankalara neden bir yazı yazmıyorsunuz?" diye sordu.

Peker'in paylaştığı videoda Önkibar şunları söyledi:

Mecbur kalmadıkça da Cuma namazına bile gitmez. Gelelim bam teline yani Sedat Peker’in son iddiasına olan tanıklığıma… Mesut Yılmaz bir gün telefon edip Nene Hatun caddesinde bulunan çalışma ofisine çağırdı. 

    “Sen bütün Rizelileri tanıyorsun Sedat Peker ile dostluğun var mı?”
    “Değil dostluğum, tanışıklığım bile yok. Hiç karşılaşmadık. Hayırdır?” dedim. 
Canı sıkkındı.
    “Boşver o zaman” dedi. 
Israr ettim ve anlatırsa kanal bulabileceğimi söyledim. Bunun üzerine,
    “Bu adamın elinde benim oyun oynarken çekilmiş görüntüler var”

    “Kesin mi?” dememle, 
    “Evet, kesin. Kamuran Çöktük söyledi” dedi.
Düşünmeye başladım ve aklıma hemen geleni söyledim. 
    Mehmet Cengiz’in teyzesinin oğluymuş   öyle diyorlar. 

Mesut Yılmaz, 

    Teyze oğlu değil ama yakınlığı varmış onu da çağırdım konuşacağım. 
Evet değerli takipçilerim. Birebir tanıklık ettiğim şey aynen budur. Şimdi diyeceksiniz ki “bunu bugüne kadar niye anlatmadın?” Sedat Peker eğer açıklamasaydı yine anlatmayacaktım.

Peker, paylaşımlarına şöyle devam etti:

Haricen dediklerimi doğrulayan bir çok da delil çıktı. Bunlar yetmez mi? Ben suç örgütü lideriyim. Mesut Yılmaz’ın o dönem ki en yakını olan yılların saygın gazetecisi Sabahattin abi ( Önkibar), bakın kendisi de Mesut Yılmaz’ın ağzından olayı bugün anlatmış. Soruşturmayı başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var, söyleyin ben vereyim. 40 yaşından genç kardeşlerim, her zaman ne derim; “Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler”.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TSK'daki Menzil örgütlenmesine dair şoke eden iddialar Aşı ikna timi hadislerle çağrı yapıyor Uğur Dündar tv100’de anlattı. 2002'deki tarihi buluşmadan önce Erdoğan ve Baykal'a ne söylediğini açıkladı AKP'li eski vekil açtı ağzını yumdu gözünü