Ana Sayfa
05 Eylül 2022 ( 1284 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'in 'rüşvet ve yolsuzluk ağı' iddialarında yeni gelişme

SPK'daki rüşvet iddiaları ile gündeme gelen AKP'li Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olan eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban ile AKP'li Karaaslanan'ın eşi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Gazeteci Erk Acarer, ülkücü mafya Sedat Peker'in SPK'daki rüşvet iddiaları ile gündeme gelen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olan ve Peker'in yayımladığı video nedeniyle tutuklanan eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban ile ilgili yeni ayrıntıları paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erk Acarer, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na uzanan rüşvet ve yolsuzluk ağında, Taşkesenlioğlu’nun yanı sıra Samsun Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslanan ve eşi Direnç Karaaslan’ın da yer aldığını öne sürdü.

'İngiltere'de şirket kurup para yıkama'

Acarer, İngiltere’de Ünsal Ban adına kayıtlı şirketlerden Gainex Global Ltd.’de, bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökhan Özkal’ın yer aldığını bu kişinin ise Matriks isimli Borsa firmasında yönetici olduğunu ifade etti.

Acarer, Matriks adlı şirkette Taikesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban ve Samsun AKP Vekili Çiğdem Karaaslan’ın eşi Direnç’in de yönetici olarak yer aldığını belirtti.

Acarer, “Erzurum’dan Samsun’a AKP birlikteliği ve İngiltere’de para aklama teşkilatı. Matriks üzerinden kerzi silkeleme ve Borsa manipülasyonu. İngiltere’de şirket kurup, para yıkama ve serveti istifleme. Yaparsa AKP yapar” ifadelerini kullandı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan da şaşırırsa vatandaş ne yapsın? Otobüs fiyatı uçak biletine yaklaştı '1994 ve 2001’in ardından en büyük devalüasyon' 'Bu kafayla giderse sonu Melih Gökçek’ten farklı olmayacak' Dolandırıcılıkla suçlanan Burhan Kuzu hakkında karar