Ana Sayfa
16 Haziran 2021 ( 891 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker parayı nereden buldu?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından parayı nereden bulduğunu açıklayacağını söyledi. Azerbaycan hakkında yaptığı açıklamalara gelen eleştirilere yanıt veren Peker, "Bana diyorlar ki sen Azerbeycanla alakalı konuşup Ermenistan’a hizmet ediyorsun. Bu çok aptalca bir yorum. Ben diyorum ki Azerbaycan’a çok daha fazla yardım etmemiz lazım" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından Cem Küçük hakkında peş peşe açıklamalar yaptıktan sonra kendisinin parayı nereden bulduğunu açıklayacağını belirterek, "40 yaşından küçük olan kardeşlerim devamlı diyorlar ya peki Sedat Peker sen nerden parayı bulup bu kadar bağış yapıyorsun diyorlar ya, biz sizle söz namus dedik akit yaptık. Onlarıda anlatacağım vallahi anlatacağım billahi anlatacağım" dedi.

"AZERBAYCAN'A DAHA ÇOK YARDIM YAPMAMIZ LAZIM"

Azerbaycan hakkında yaptığı açıklamalara gelen eleştirilere yanıt veren Peker, "40 yaşından küçük kardeşlerim bana diyorlar ki sen Azerbeycanla alakalı konuşup Ermenistan’a hizmet ediyorsun. Bu çok aptalca bir yorum . Ben diyorum ki Azerbaycan’a çok daha fazla yardım etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Peker Tweetlerinin devamında şunları söyledi:

Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor. Bir de bizim yamyamlar gidince Azerbaycan halkı daha da kötü durumda kalacak. Bari biz de onların parasını çalmayalım yani onlar bizim öz kardeşimiz diyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Sert Sözler! Bakan Bey Yeğeni İçin Mafyadan Ricacı Olmuş İYİ Parti Yozgat İl Başkanı hayatını kaybetti Hatay'ın işgalini öven İmam Halil Konakcı hakkında karar