Ana Sayfa
03 Haziran 2021 ( 985 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker pazar için bir isim daha verdi

Sedat Peker bu kez Habertürk Tv sunucusu Veyis Ateş'e yüklendi ve Pazar günkü videoyu işaret etti.

Organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'den bir tweet daha... Peker bu kez Habertürk Tv sunucusu Veyis Ateş'e yüklenerek şunları yazdı:

"Habertürk kanalında süslü süleyman'ı aklamak için sözde muhalif gazeteciler çağırıp tezgahı kuran anonsçu veyis’i ( veyis ateş) yoklamalara konuk oyuncu olarak alacağız. Anonsçu veyis sen zalimin yanında saf tuttun, pazar günü görüşeceğiz. Seni de kibrit kutusuna sokacağım."

PAZAR GÜNÜ NELER VAR

Peker dünkü tweetinde Pazar günü yayınlayacağı videoda Demirören ve para alan milletvekiline yer vereceğini belirterek şunları söylemişti:

"Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, pammıköreni ve süslü sülümanı kibrit kutusuna sokacağım. Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok.”

Peker, "Erdoğan ile helalleşme" videosunu da 14 Haziran’daki ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinden dolayı ertelediğini kaydetmişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Demokrat Parti'den yerel seçimler için Cemal Enginyurt hamlesi Muazzez Ersoy Erdoğan'a bir yağcılık yaptı ki pazardan yağ alamayanlar bile ağladı. Yağcılar yağcı olalı böyle zulüm görmedi Kılıçdaroğlu'nun neden kaybettiğini ortaya çıkardılar. Herkes bu videoyu elden ele dolaştırıyor AFAD deprem toplantısına İmamoğlu'nu çağırmadı