Ana Sayfa
29 Ocak 2022 ( 2046 izlenme )
Reklamlar

Sezen Aksu'dan Erdoğan'a mesaj

Okan Müderrisoğlu, Sezen Aksu'nun yapımcısı aracılığıyla Ankara'ya "Kutsallar noktasındaki hassasiyetim ve duruşum bellidir!" mesajı ilettiğini iddia etti. 

İktidara yakın Sabah gazetesi, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri yer alan bir şarkısı nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu'yla ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Gazetenin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, "Sezen Aksu... Ve duyduğum o mesaj..." başlıklı yazısında Aksu'nun yapımcısı aracılığıyla Erdoğan'a 'Kutsallar noktasındaki hassasiyetim ve duruşum bellidir!' mesajı ilettiğini aktardı.  

Yazıdan bir bölüm şöyle:  

"Evet, şimdi güncel bir tartışmanın merkezinde Aksu... 

"Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki o mısralar!

"Selam söyleyin o cahil Havva ile Âdem'e" vurgusu...

Sıcak gündemle devam edelim o halde...


Öğrendiğime göre...
Sezen'in haddini bilmesi istenen dakikalarda, yapımcısı ile temasa geçilir. 4 yıl önceki bir parçanın bugünlerde toplumsal gerilimi tetiklemesi üzerine, yapımcı aracılığıyla Ankara'ya şu mesaj gelir:

"Kutsallar noktasındaki hassasiyetim ve duruşum bellidir!"

Gayet net ve güzel bir özet aslında...

Sadece ve sadece, "ilk günaha işaret edildiği" de o mesaja eklenir.

Sonrasında...

Cumhurbaşkanımızın sergilediği duruş da mühimdir. Dine ve dince kutsal sayılan değerlere dil uzatanlara duyduğu tepkidir dışa vuran... Zamanlama olarak Aksu ve şarkısı da bu geniş değerlendirmenin kapsama alanına girmiş gibi gözükse de Sn. Cumhurbaşkanı, her türden ayrışmaya ve spekülasyona kendi zaviyesinden son noktayı koyar.

Haliyle bize de...

Yine Sezen Aksu yorumuyla, "Bu da gelir, bu da geçer" türküsünden izlerkalır..."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MHP'yi dinsizlikle suçlayan AKP'liye sert tepki: "Hasan denilen dinsiz" '64 yaşındayım' dedi 69 yaşında çıktı Tunceli Belediyesi'nde maaşlar 8 bin lira oldu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den İYİ Parti lideri Meral Akşener'e: Dön evine, bitsin bu çile