Sınıf başkanı seçilen öğrencinin Erdoğan taklidi sosyal medyayı salladı

1050 izlenme 17 Eylül 2021
Reklamlar
Yüz yüze eğitimin başlamasının ardından sınıflara giren öğrenciler, sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlar yapmaya başladı.  Bir öğrenci de sınıf başkanı seçilmesinin ardından Erdoğan’ın taklidini yaptı. Başkan seçilen öğrenci arkadaşlarına çay fırlattı. Bu anlar sosyal medyada da büyük ilgi çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın orman yangınlarının ardından mağdur vatandaşlara otobüs üzerinden çay atması Z kuşağının gündeminde. Okulların açılmasının ardından sınıflara giren öğrenciler, sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlar yapmaya başladı. 

Bir öğrenci de sınıf başkanı seçilmesinin ardından Erdoğan’ın taklidini yaptı. Başkan seçilen öğrenci arkadaşlarına çay fırlattı. Bu anlar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şahan Gökbakar art arda gelen zamlara böyle tepki gösterdi Sedat Peker’den aylar sonra mesaj geldi. Konuşma şartını açıkladı Özgür Özel resmen miting yaptı! Erdoğan'ı götürecek Cumhurbaşkanı adayını açıkladı! 2020 Ramazan imsakiyesi: İlk sahur saat kaçta.. İşte il il iftar ve sahur saatleri