Ana Sayfa
04 Kasım 2019 ( 558 izlenme )
Reklamlar

Süleyman Soylu’dan Ekrem İmamoğlu’na hakaret!

İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da Türkiye'yi şikayet ettiğini öne sürerek, "Türkiye’yi şikayet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek" dedi. Soylu'ya cevap İmamoğlu ve CHP'den geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağır sözlerle hedef aldı.

Ankara’da düzenlenen Polis Merkezleri Eğitici Yetiştirme Kursu 2. grup açılış programında konuşan Soylu, geçtiğimiz günlerde Fransa'da katıldığı Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nda Türkiye'yi şikâyet ettiğini iddia ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik hakarete varan ifadeler kullandı.

“TÜRKİYE’Yİ ŞİKÂYET EDEN AHMAĞA SÖYLÜYORUM”

İmamoğlu'nu toplantıda yaptığı konuşma üzerinden hedef alan Bakan Soylu, "Terörist olmaktan ceza alanları bu ülkenin selameti ve o beldenin selameti için görevden aldığımızda, Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikâyet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek. Yazıklar olsun, bu milletin sana okuttuğu okula yazıklar olsun. Bu milletin sana verdiği emeğe yazıklar olsun." dedi.

İMAMOĞLU: "SEVİYESİNE İNMEM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süleyman Soylu'nun sözlerine "Seviyesine inmem" diyerek cevap verdi.

 Üsküdar'daki Fethi Paşa Korusu'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan İmamoğlu, "Ben lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Seviyesine inmeyeceğim bir alan bu. Seçim sürecinde de seviyesine inmeyeceğimi defalarca dile getirmiştim. Üzücü. Bir İçişleri Bakanı’na yakışmadı" şeklinde konuştu.

CHP'DEN JET CEVAP

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki açıklamalarına CHP’den tepki geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur!” dedi.
 
CHP Sözcüsü Öztrak’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Süleyman Soylu seçilmiş birine kalkıp bu hakaretleri edecek kadar kendini kaybetmiş vaziyettedir. Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur! Her yurt dışına çıktıklarında Türkiye’yi kötülediler. Bu lafın sorumluluğu vardır ve hesabı sorulacaktır.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li vekil açıkladı: "Mafya ile dans eden siyasilere soruşturma bile açılmıyor" diyen hakim açığa alındı! Ümitcan Uygun olayında korkunç gerçek Adli Tıp raporunda çıktı Meteoroloji bölge ve illeri tek tek sayıp uyardı İmamoğlu “Çizgi film yapmak çok kolay”