Ana Sayfa
29 Kasım 2021 ( 3116 izlenme )
Reklamlar

Türkeş'in oğlundan Devlet Bahçeli'ye şok suçlamalar...

Dün Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği Alparslan Türkeş'i anma etkinliğine düzenlenen saldırıya, Alparslan Türkeş'in aile fertleri tepki gösterdi. Alparslan Türkeş'in eşi, Seval Türkeş ilk günden beri Devlet Bahçeli'nin vakıftan rahatsız olduğunu söylerken Türkeş'in oğlu, Ahmet Kutalmış Türkeş de, "Başbuğ’un ailesinin kurduğu Alparslan Türkeş Vakfı, Türkeş anmayacak da, Türkeş’in ajan dediği Bahçeli mi anacak?" diye sordu.

Ankara'da gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Anması etkinliğine saldırı düzenlendi. MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ'un hedef göstermesinden sonra 50'ye yakın kişi, etkinliğin düzenlendiği salonun kapısında çevik kuvvet polislerinin beklemesine rağmen salona girerek, Alparslan Türkeş'e Kuran tilavetinden sonra dua edildiği esnada sahnedeki bayrakları alıp protokole saldırdı.

"BAHÇELİ İLK GÜNDEN BERİ VAKIFTAN RAHATSIZ"

TamgaTürk'te yer alan habere göre; Alparslan Türkeş'in eşi, Seval Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alparslan Türkeş Vakfı'ndan ilk günden beri rahatsız olduğunu söyledi. Türkeş, “Alparslan Türkeş Vakfı, Başbuğ’un vefatının hemen akabinde kuruldu. Asıl amacı Başbuğ’un mezarının bakımını yapmak ve hatırasını yaşatmaktır. Ancak Devlet Bahçeli ilk günden beri vakıftan rahatsızdır. İlk günden beri vakfı istemiyor.” ifadelerini kullandı.

"BAHÇELİ'NİN TÜRK DÜŞMANI OLDUĞUNU BİLİRDİK, BİR DE İSLAM DÜŞMANIYMIŞ"

Saldırıya tepki gösteren bir diğer isim de Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu, Ahmet Kutalmış Türkeş oldu. Kutalmış Türkeş, ”Evvela bir hukuk devletinde kimse kimsenin toplantısını basamaz. Demek ki hukuk devleti değiliz. 

Sonra, Başbuğ’un ailesinin kurduğu Alparslan Türkeş vakfı Türkeş anmayacak da, Türkeş’in ajan dediği Bahçeli mi anacak? Bahçeli’nin Türk düşmanı olduğunu bilirdik. Tam fatiha okunurken etkinlik basmaya adam yolladığına göre aynı zamanda İslam düşmanıymış. 

"SALDIRILARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ORGANİZE EDİYOR"

İşin şu tarafı da var. Polis bakıyor, izliyor. O kadar saldırı var, bir tane gözaltı yok. Demek ki bu saldırıları İçişleri Bakanlığı organize ediyor.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gezici'den Siyasette Dengeleri Değiştirecek Araştırma Mehmet Cengiz'in holdingiyle ilgili yeni gelişme. Pandora Belgeleri'nden de çıktılar Söylediği sözler hala gündemde olan Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da görüntülendi Gidecek yerim yok yaşanmaya değer bir hayatım da