Ana Sayfa
10 Mayıs 2022 ( 1542 izlenme )
Reklamlar

Ümit Özdağ’ın katılacağı Buket Aydın’la Yüz Yüze programı iptal edildi.

Haber Global’de yayınlanan Buket Aydın’ın sunduğu Yüz Yüze programı Buket Aydın’ın Kovid19’a yakalandığı için iptal edildiği duyuruldu.

Bilindiği gibi son günlerde İçişleri bakanı Süleyman Soylu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında kavga noktasında tartışmalar meydana gelmişti.

Haber Global tarafından yapılan açıklamada “Bu akşam ekrana gelecek Yüz Yüze programı Buket Aydın covid olduğundan dolayı iptal olmuştur. Saat 20.30’da Mesele programı ekrana gelecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Global program duyurusunda ise şu ifadelere yer vermişti;

Buket Aydın soracak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılarla ilgili çıkışlarını, gönlündeki Cumhurbaşkanı adayını ve muhalefete yönelik sert sözlerini Haber Global’de Yüz Yüze’de anlatacak.

Aydın, yüz yüze en sıcak soruları sorup, yüzde yüz doğruları arıyor. En çarpıcı açıklamalar, en derin itiraflar ve hiç duyulmamış sırlar Yüz Yüze’de konuşuluyor. Siyasetten spora, bilimden sanata Türkiye’nin konuştuğu değerli isimler ağırlanıyor, en sıcak, en çok konuşulan konular Haber Global’de masaya yatırılıyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

70 yaşındaki yurttaştan ders gibi ekonomi eleştirisi: Çin modeliymiş; hadi canım sende Elektriğe zam kapıda. Atilla Yeşilada karanlık günler için uyardı. Mum stoku yapın Selçuk Ural: "Türkiye’nin yüzde 90’ı kültürsüz ve kıro!" 14 günlük sokağa çıkma yasağı olacak mı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı