Ana Sayfa
28 Ekim 2021 ( 3173 izlenme )
Reklamlar

Ünlü anketçi Kemal Özkiraz gözaltına alındı

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz, AKP Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Twitter paylaşımı nedeniyle kendisi hakkında hakaret davası açtığını duyurdu. Özkiraz, gözaltına alındı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, AKP'nin Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın şikayeti üzerine gözaltına alındığını duyurdu. 

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz'ın Gerçek Gündem'e aktardığı bilgiye göre, AKP Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, Kemal Özkiraz hakkında Twitter'da paylaştığı haber nedeniyle hakaret davası açtı. 3. duruşmanın görülmesine rağmen davadan haberinin olmadığını belirten Özkiraz, hakkında yakalama kararı çıkartıldığını ve polisin kendisine ulaştığını söyledi. 

Kemal Özkiraz, nöbetçi mahkamede ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyledi. 

Kemal Özkiraz'ın daha önce sosyal medyada konu hakkında yaptığı paylaşımı şu şekildeydi:

"Bugün emniyetten aradılar. Bir duruşmaya gitmediğim için yakalama çıkmış. Davet ettiler, gittim, adliye nezaretinde 1 saatlik bir nezarethane maceramız daha oldu. Polisler, sağ olsunlar gerçekten çok nezaketli ve çok hızlılardı."

İşte o paylaşım:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Naci Görür'den o il için tsunami uyarısı. Fay hatlarının etrafını sardığı bölgeleri de açıkladı Enflasyon açıklaması korkuttu ‘Bu daha Türkiye için iyi günler’ Dolar yeniden ateş aldı İbrahim Kalın’dan, ’29 Ekim’den sonra kapanma’ iddialarına ilişkin açıklama