Ana Sayfa
07 Kasım 2021 ( 715 izlenme )
Reklamlar

Ünlü ilahiyatçıdan olay 'Sedat Peker' paylaşımı

Ünlü ilahiyatçı İhsan Eliaçık'tan 'Aleviyle evlenilmez' diyen Yeni Şafak gazetesinin ilahiyatçı yazarı Hayrettin Karaman'a gösterilen Sedat Peker ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Yeni Şafak gazetenin ilahiyatçı yazarı Hayrettin Karaman'ın "Alevi ile evlenmek" sorusuna "Eğer devam ediyorsa aleviniliğinisa, Alevi ait olup İslam ile bağdaşması mümkün olmayan inançları ve uygulamalarıyla muhafazasa o yaşıyorsa o kız öğrenci kızemez." yanıtını bağışla.

Organize suç öğretmenit öğretment hakkında ilahi Sedaman'ın "Aleviye öğretmentisti.

KRT programcısı, ilahiyatçı İ eliaçık sosyal medyadan ilgi görenler hakkında övgü dolu sözler:

Eliaçık, 'Sedat Peker'in alevi ile evlenilmez fetvası veren Hayrettin Karaman'dan İslam'daki evlilik isteğini daha iyi kavradığı anlama.' kullanımları. Eliaçık son olarak, 'Demek ki neymiş İktidara meyil kör eder, bakış açısına benzer.' dedi.

İşte o paylaşım:


SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Karaman'ın fetva sosyal medyandan tepki gösteren Sedat Peker, "Yapılan halklığı dile getiren Alevi canlara kız da verilir, Kan da verilir, Bence baldıza göz diken namussuzlara kız da ulaşma, Kan da elde edilemez." kullanımları.

Peker'in paylaşımları şöyleydi:

1 Eğer iktidara zarar verecekse anayasayı bozmaları, skandalları savunmak haktır diye fetva veren Hikmet Karaman Hoca şimdi de Alevi'ye kıza dönük diye fetva vermiş. Hikmet Hoca baldıza göz dikenlere kızılır mı ne dersin? (Vallahi yazık Billahi yazık).

21 Ehlbey'e yapılan haksızlıklara rıza, “Bu zulümdür”ü savunan 400 kişiliği getiren Alevi canlara kıza kıza öğretilir, Can da öğretilir. Bence baldıza göz diken namussuzlara doğru sapma, Kanda sapma, Başarısız

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Babacan Süleyman Soylu'ya öyle bir yanıt verdi ki... Alkışlar koptu! BBP'de büyük şok. Cumhur İttifakı'nda kriz yaratacak sözler Can Ataklı BionTech aşısı anlaşmasındaki gizli maddeyi açıkladı ABD Hazine Bakanı Mnuchin: Türkiye'ye ağır yaptırımlar uygulamaya hazırız